pamugumm_ Kızlar tansiyonum yoktu bu akşam biraz mısır yedim 14/11 15/11 oldu birden nasıl düşer hastaneye gitmeli miyim yarın doğumum olacak korkmaya başladım iyice
Zeynep1121 pamugumm_ kuzum tansiyon sıkıntı diye biliyorum benim de 14 falan cikiyor bi doktorunla görüş istersen. Bu arada Rabbım yardımcın olsun sağlıkla al kucağına ♥️
umrumdadegil pamugumm_ 15 20 dakika sonra tekrar ölç düşmemişse mutlaka hastaneye git tansiyon çok tehlikeli
hunilimom pamugumm_ öncelikle sakin ol takip et bol su iç daha önce böyle şikayetin varmiydi limonlu su iç yarın saat sonra tekrar ölç konusmadan sakinlesmis şekilde yine yüksek çıkarsa o zaman gidersin doktorunuza da haber verin
pamugumm_ Zeynep1121 Allah razı olsun canım hiç yükselmedi bugüne kadar birden yükseldi yediğim mısırdan dolayı sanırım
EceAtak Bence vakit kaybetme doktorun numarası varsa ara danış hamilelikte tansiyon işi sıkıntı Allah sağlıcakla kucağına almayı kokusunu çekmeyi nasip etsin güzel doğumlar dilerim 🥰
pamugumm_ EceAtak çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şuan sakinim baş dönmem de yok ama ölçtüğümde 14/10 cıkıyor
busraali22-08 Yediğinden olabilir. Sakin ol biraz bekle istersen korkarsan daha da yukselebilir. Kısa süre sonra tekrar ölç eğer inememisse acile gitmelisin. Ama endişelenme çünkü. Heyecan korku da yüksek tutar
pamugumm_ busraali22-08 14/10 cıkıyor sürekli ama kendimi iyi hissediyorum şuan baş ağrım geçti gözlerime ağırlık Çökmüştü şimdi iyiyim
Elifasell pamugumm_ kız ben 35 haftalıkken 16 tansıyonla sezeryan oldum. Riske atma Anamm doğuma gidiyormuşsun. Birsey olmaz ama sen gine soyle aksam tansiyonum yukseldi diye bilgileri olsun. Rabbim kurtarsın. Sağlıcakla cokın hastaneden miniğinle inşallah
pamugumm_ Elifasell söyleyim mi doktora yükseldiğini şuanda iyiyim bebek hareketleri de var cok stresliyim heyecanlı 😬 birde kaç kilo doğdu bebişin küvöze girdi mi acaba bende 35+3 üm bugün sezaryen olacagım
Limonumsu pamugumm_ siz her ihtimale karşı doktorunuza söyleyin yüksel çıktı ama iyi hissettiğim için bekleyip dinlendim diyin belki de sizin ölçtürünüz cihazla ilgilidir ameliyat olacaksınız sonuçta verilen anestezi bile ona göre değişebilir inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız evladınızı bir an önce 😍🌸
Elifasell pamugumm_ kesinlikle söylemelisin. Benim bebeğim solunumdan dolayı girmişti. Ama sizinki iyi geçmiştir insallah