Yazmelegi_ Rabia-0655 38 den sonra yapılıyor ama herkesin doktoru farklı tabi doğum hiç belli olmuyor valla
hunilimom Rabia-0655 bu bebeğe bağlı ben ilk 39 da oldum 41+2 de doğurdum ikincide 39+2 da oldum 39+6 da doğurdum
Esraabbaa Benim doktorum 32. Haftada söylemişti 35 te doğumu nasıl istediğini sorucam normalse 37 de çatı muayenesi yapıcam diye. 35+2 olduk iki hafta sonra yapılacak yani çatı muayenem
Smye95 Rabia-0655 Nst ye bağladılar bugün sancı çıktı biraz bakım çok dedim baktı açılma falan varmı diye vardi biraz parmak ucu dedi hatta erken doğum riskim vardı zaten bukadarınada şükür
sedseda Rabia-0655 sehir hastaneleri yapmıyor ilk dogumum doktor öyle dedi Sanci gelmesini ve hastaneye gitmemizi bekliyorlarmis gidince yapiliyormus son anda ama özel yapıyor önceden
Mira_ll13 sedseda evet kuzum 39 haftaligim devlet hastanesi yapmadi sordugumda sancimin olup doguma geldigim zaman yapilacagini söyledi
Rabia-0655 sedseda devlet hastanesine gidiyorum 37+5 de kontrol için gidicem yaparlar mı bilemiyorum biraz da burdan okuduğum kadarıyla acılı geçiyormuş sanırımm
Arzuanne 29 30 31 de 5 kez falan oldu sancım vardı şimdi 38 iz sancı falan kalmadı gelmiyor şimdi de 😄
Rabia-0655 Arzuanne Benim gibiii 33.haftadan itibaren sancım çıkıyordu erken doğum riski demişti doktor şuan 37 oldu ama gelen giden yok sancı da yok 😂
Kerimedemir İlk doğumumda ananda doğum için hastaneye yattığımda yapıldı geçtiğimiz günlerde pembe akıntı şikayetiyle gittim 3 kes tuse yapıldı kapalı dendi aama doğumu erkene cekermi acaba bu uygulama
sedseda Rabia-0655 yapacaklarını sanmıyorum yani doktorum bana öyle demişti ama değişiklik gösterebilir de
Arzuanne Rabia-0655 benim de bebek kilo almamış 2 sine kadar doğur dedi gelmiyor napayım suni vercek galiba kendi gelsin istiyorum 😔