Pembenattaniyeler Haftada bebeklerin kiloları nasıl? Benim şimdiye kadar haftalarıyla eş değer gidiyordu bu seefer 1 hafta ilerde dedi. Sorun teşkil eder mi hiç sormak ta aklıma gelmedi 140gr 135 gr 20-21 cm di. Uygulamalarda 16 haftaya bakıyorum farklı sizlerde nasıl?
Sermec27 Pembenattaniyeler canım kilo normalde emin mısın 21 cm olduğuna 15 haftalık bebek 15 cm olur en fazla yani 20 21 haftada ancak o boyda olur diye biliyorum bebeğinin boyları 5 6 hafta önden mı gidiyor
Sermec27 Pembenattaniyeler yani 21 cm çok zor bu haftada canım 6 hafta önden gidemez diye düşünüyorum bebek boyları 15. Haftada max.16 cm o da Max diye düşünüyorum
Pembenattaniyeler Sermec27 haftaya tekrar kontrole grcem tekrar sorarım, bana da fazlaymış gibi geldiği için acaba bir sorunmudur diye kafama takıldı ztn 😰 ama hadi 1. Sinde dili sürçse 2. Sinede o da aynı 21cm civarında demiş yani bilemedim
Sermec27 Pembenattaniyeler yani bilemiyorum canım ama özellikle ikiz gebelikte bu kadar önden gitmez diye düşünüyorum bebek kilosu veya boyu fl yazan yerde ne yazıyor ultrason resmi var mı elinde yani nerden baksan 20 haftalık bebek boyu bu kadar oluyor
Pembenattaniyeler Sermec27 Sermec27 Ultrason var görsel eklemeyi becerebilsem eklicem de başarılı olamadım  Sermec27
Ebrar042 Ben 15+5 gibi kontrole gittim ve ultrason kağıdına göre hesafığımda 17-18 çıkıyorlar ve bana doktorum MAŞAALLAH 1 hafta 10 gün önde gidiyorlar demişti
Ebrar042 Ultrason kağıdının köşesinde GA Yazan yerde EFW ve birşey daha yazıyor EFW ağırlık boyda da cm yazıyor atıyorum 223 cm gibi bi bak oraya ona göre hesaplayalım