yummyyumos Arkadaşlar reglime bir hafta var freely 6 gün önceyi gösteren gebelik testi uyguladım. 5 dakikada çok dikkatli bakınca silik çizgi var belim çok ağrıyor lütfen cevap verin yanılma payı var mı ?
yenianne0511 yummyyumos bel ağrın şiddetliyse ya gebesin yada tehlikeli gebelik direkt hastane yoluna koyul bence
tugbadurmaz34 yummyyumos ben ovalasypn sürecini ve gebelik sürecini bu markayla öğrendim 6 gün kala pozitifi çıktı
edaozkyyy yummyyumos Beni yanıltmadı canım aynı böyle çıkmıştı benimde testim aynı gün hastaneye gittim kan verdim 20.81 çıkmıştı değerim adetime 1 hafta vardı
ffckizannesi Resmi at bakalım . Her testin yanılma patı vardır zaten . Bir kaç test daha yaparsn ya da net çözğm kan vermek
yummyyumos Böyle hamlamış gibi kalkınca doğrulmak zor oluyor sanki uzun süredir kambur yürümüş de doğrulmuş gibi
yummyyumos Teslimenursevil canım ben belimi yaslıyorum bir yere dinlenir diyorum yaslanıyorım aynı hassasiyet hatta dün çocuk gibi elimde jelibon la gezdim
yummyyumos mrp2023 test yanlış çıkabilir mi adete bir hafta kala hiç belim ağrımazdı hayatımda hiç ağrımadı ne regl öncesi ne regli zamanı
yummyyumos yummyyumos şüphelendim bir hafta var belki çıkar belim çok ağrıyor karnımın yanları da dedim ama başka test yoktu
yummyyumos mrp2023 inşallah öyledir canım bebek tutundu mu böyle çıkınca tutunuyor mu pıhtılaşma var ilk bebeğimi kaybettim çok korkuyorum