Gozdecaner Rayndanss kaynanam içli köfte yaptı ben yaprak sardim bakliyat koydum eşim yemek yapabilsin diye 🤣 kurabiye koydum çeşit çeşit biber dolması yapıp koydum başka bişey koyamadim belim ağrıyor ugrasamiyorum🥴
kumsal2727 Rayndanss sigara böreği yapıp koyabilirsin Elmalı kurabiye yapip pişirmeden alt dolapta tepside dondurup sonra çıkart posetleyip koyabilirsin çok pratik oluyor biri gelince hemen çay yanına
Adenala Rayndanss Doğumum yakın değil ama Yaprak sarma İçli köfte Köfte Bakliyat Doğranmış biber Poğaça Sigara böreği Mantı Genelde hep bu şekilde yapıyorum doğuma yakın annemle yapıp koyacağım bana kolaylık olur annem kaynanam dışında kimseyi kabul etmicem misafir vs
H1tce2 Gozdecaner bakliyat kurabiye bnde koydum ama hiç sarma dolma koymadım daha sonra çıkarıp pisirince pirinci koydugunuz gibi kalıyor mu nasıl oluyor
emir_01 H1tce2 sigara boregini cigden koyuyoruz demu cikarinca direk kizartilmalimi yoksa cozulmesini beklemelimiyim
Gozdecaner H1tce2 yaprak sarmasınida biber dolmayida çiğden yapıp koymuyorum içlerini yani biraz kavuruyorum sonra bir bardak su koyuyorum su kendini hemen çekiyor zaten kaynayınca pişmesine izin vermeden kapatıp doldurup sariyorum eğer çiğden koyarsam piştiği zaman katır kutur oluyor ama bu şekilde hiç sorun yaşamadım taze gibi oluyor
myavocado H1tce2 sarmayı çiğ pirinçli harçla sarıp koyuyorum ben buzluğa, annem biraz kıtır oluyor pirinci diyor ama biraz fazla pişiriyorum, bana güzel geliyor, kıtırlık farketmiyorum.
Mommy15 @Rayndanss poğaça, sigara böreği,Elmalı kurabiye, sodalı börek, sarma yaptım koydum ben bir de anne kurabiyesi yapacağım
H1tce2 Gozdecaner teşekkür ederim canım ☺️ baya kararsız kaldım acaba pişirdiğin zaman nasıl olur diye hatta genelde çevremde çiğ yapıp koydukları için bana devamlı tadı farklı olur gibi geldi ama sizin yöntem mantıklı denicem
Mommy15 @Rayndanss pişirip buzdolabı poşetine koyup öyle buzluğa koydum. Kullanacağım zaman çıkartıp mikrodalgada ısıtınca aynı şekilde kalıyor
Barlas28 Rayndanss Ben köfte yaptım koydum, Biraz barbunya Sigara böregi yaptım. Dereotlu poğaça, açma koydum şimdilik bu kadar . Buzluga giren çıkan her ürün mutlaka bir tadı değişiyor
ayanarta1 Rayndanss şu an çok erkek daha 11 haftalık olduk ama kurabiye poğaça börek tarzı şeyler düşünüyorum sarma olabilir
H1tce2 emir_01 çiğden koyuyorum ben çıkarınca üç beş dk bekletiyorum kizarttigin için buzlu şekilde yağın içine koymak biraz iyi olmuyor gibime geliyor