Seval88 SmyEsciv elektrikli güzel ama mochi de elim ayağım olmuştu birini emerken ötekinden akanlar 60.80 ml oluyordu çok çok güzel
SmyEsciv Hazal966 evet baktım güzel bir ürüne benziyor kesinlikle, gögüs ucu kremini falanda aldınız mı lansinohun
SmyEsciv Blueberry0 evet baktım güzel bir ürüne benziyor kesinlikle, gögüs ucu kremini falanda aldınız mı lansinohun
Tatar59 SmyEsciv ben gerek olursa alıç. İlk dogumumda komşu vermişti. Lazım da olmuştu baya şişmişti çünkü. Yine lazım ederse alırım diyorum bakalım her yerde var
Blueberry0 SmyEsciv evet kullanıyorum bende işe yaramadı maalesef. Ayva çekirdeğini bir gece suda beklettim jel haline geliyor. Onu sürmüştüm hemen acısını almıştı. Artık göğüslerim acımıyor emzirirken🥲
SmyEsciv Blueberry0 ya bunu duymuştum ben yine annem yapardı yüzüne sürerdi gögüs ucuna sürüldüğünüde okumuştum burda aklımda dursun deniycem 😊
SmyEsciv Hazal966 musteleda da silmeden emzirebiliyor musun? Bebek şampuanı olarak mustelayı öneriyor mu acaba
Yasemincee26 SmyEsciv bende manuel aldım pompayı lansion, göğüs ucu kremi , ve biberonunu. Bu markanın ürünlerini çok begeniyorum
Yasemincee26 SmyEsciv şuan hamileyim doğumdan sonra tecrübe edecegim ama tutuşu felan kolay hoşuma gitti hafif
Hazal966 SmyEsciv bebek sampuanı olarak bana mustelanın setini aldı. Temiz içerikli ürün silinmiyor diye biliyorum. Ama ben yinede temizlerim yerinizde olsam. Hangi ürün yada marka olursa olsun😊