Baybars355 Alosss aynı başlığı açmısız haftalarımız yakın sanırım bende izmirdeyim medicana sordum daha gecenlerde 2500 du simdi 3500 dediler… saka gibi
Buseviim1 Ben Tınaztepe Hastanesi’nde yaptirmistim ama baya oldu yilbasindan önce 1500 tlydi doktorun hastanenin karşısında kendi kliniği var orda yapıyor memnun kalmıştım ama fiyatı değiştimi bilmiyorum yılbaşından sonra
Alan_Yeliz Alosss okadar kalabalik oluyomu🤔Trabzon’da girdim ben 15 gün sonraya gün verdi gittim yaptırdım mis gibi okadar parayı vermek yazık kolay kazanilmiyo bu devirde
Buseviim1 @Alan_Yeliz var tabiki ama sadece şehir hastanesi yapıyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Alan_Yeliz Buseviim1 o doğru değildir bence her hastane yapar niye yapmasın bı sormak lazm yinede tabi🤔
Buseviim1 @Alosss ben yaptirdigimda sorduk yoktu daha şehir hastanesi de tam faaliyette değildi o yüzden tinaztepede yaptırmıştım
Buseviim1 @Alan_Yeliz yok maalesef yapmıyorlar burda çok araştırdık o zaman bizde şuanda dediğim gibi şehir hastanesi yapıyormuş ama sıra bulmak zor büyük şehir olmanın faydaları ☺️
Alan_Yeliz Buseviim1 ana işiniz zor ozaman ya niye yapmazlar ne saçma hamile halinizle ugrastiriyolar🤔 Allh kolaylık versin ordaki hamişlere🤲