Mke Trabzon medicalde hangi doktoru öneriyosunuz bide muayne ücretleri ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı 🙄🙄
Cigdem61 Mke yıldızlı medicalde bakiye hanımı öneririm. Muayene ücreti 100 tl ama doğum fiyatlarını bilemiyorum maalesef.
Nrcn61 Cigdem61 bende bakiye hanım gidiyorum ücret 150 tl veriyorum bütün doktorların fiyatı aynı siz nasıl 100 tl ödüyorsunuz
Cigdem61 Nrcn61 benimki allianz sigorta banka çalışanıyım. Ben ödemiyırum direk sigortadan alıyor belkide o sigorta şirketine özel indirimi vardır .
Asiveela Esra7261 randevuyu ordan aldım ocağın yedisine ama o tarihte orda olmayacağım tarihi değiştirmeye çalıştım değiştirmediler dün Konya’da yaptırdım ben de
Cigdem61 aylserk oo ne kdar zam gelmiş ya. Görende sanır ki hizmet harika. Valla özel hstane mantığı hiç yok ama parayı çok güzel alıyorlar. Doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı peki ?
aylserk Cigdem61 zamdan önce aradığım da 1650 tl ve 2425 tl arasında değişiyordu. Ayrıca oda fiyatları da ekstra ücretli. Ama zamdan sonra güncel fiyatları bilmiyorum
Nrcn61 aylserk ya ne kadar çok zaman gelmiş benim kontrol olduğu için ücret vermedim haftaya tekrar gidecem siz hangi doktora gidiyorsunuz
Nrcn61 aylserk ya bende bakiye hanıma gidiyorum 38 haftalık olduk haftaya yokmuş kendisi annesi hastaymış sevilay hanıma yönlendirdi inş o gelene kadar doğurmam ilk bebeğim bakiye hnm doğumda olsun çok istiyorum siz kaç haftalık oldunuz ilk bebeğiniz mi
aylserk Nrcn61 evet ilk bebeğim 31 haftalık suan. İnşallah denk gelir doğumunuza çok tatlı ilgili bir doktor ben yeni geçtim kendisine doktor değişikliği yaptım keşke baştan beri ona gitseydim