Cigdem61 Senbibak bende meme knseri oldu 6 ay raporlu diye duydum:( arkdaşım ona gidiyordu öyle demişlerdi.
Nisanurr Senbibak ondan değil de kötü hastalığa yakalandığı için ayrıldı diye biliyorum ben zaten ilk hamileliğinde ona gitmiştim şimdi yine orda olsa gitmezdim zaten aman aman memnundum diyemem çünkü
svmeybgl Senbibak Ayşe hanım gayet iyi bir doktordu . Gerçi doktordan memnuniyet kişiye göre değişir ☺️ Keşke hastane de olsaydı ben ona gitseydim. Umarım hastalığından yakın zamanda kurtulur
Nrcn61 Cigdem61 bende bakiye hanıma gidiyorum bende çok memnun kaldım çok cana yakın bi doktor bizde 36 haftalık olduk bizde kesinlikle bakiye hanım ☺️
Cigdem61 Nrcn61 prdon bunu yeni gördüm:) yarın randevumuz var bizimde acaba 31. Haftada nst’ye sokar mı ?
Nrcn61 Bende medical park yıldızlı bakiye hanımı tavsiye ederim çok ilgili güler yüzlü bir doktor insana güven veriyor onun yanında insan kendini çok rahat hissediyor ücret 150 tl bütün doktorlar için fiyat aynı sadece nst ücreti almıyolar tek ☺️
Nrcn61 Cigdem61 bizimde bugün vardı randevumuz 34 haftalıkken girdim ben ntsye bu haftada çatı muayenesi yaptı
Cigdem61 svmeybgl benimde doktorum kendisi. Çok sevimli çok iyi bir doktor ya. Bi ara 140 çıktı değerlerim insülin başlamadı normal arada olması dedi rahtlattı beni:)
Cigdem61 Nrcn61 hımm ben mecburi sezaryen olacağım belim sakatta. Bu aralar çok yoğun bakiye hanım cumartesi günleride genelde çalışmıyor artık:(
svmeybgl Cigdem61 evet bende de olmuştu ☺️ Ayrıca whatsapp dan takip ediyor güzel oluyor yormuyor fazla
Nrcn61 Cigdem61 yarından sonra bakiye hanım yok diye biliyorum dün de yoktu bu hafta sadece çarşamba salı var o zaman size çatı muayenesi yapmaz
Crocusss Cigdem61 Doğum hakkında hastaneyle ilgili araştırmaların neler peki? Yenidoğan bebek yoğun bakımı var mi? Birde ücretleri nelerdir?
Cigdem61 Crocusss bir çok arkadaşım orada doğum yaptı memnun kaldılar. Yenidoğan yoğun bakımı mevcut. Ücret konusunda bir bilgim yok ne yazık ki :(