Senbibak Elifaaksoyy umarım öyle ilerleriz hastane de de kuyrukta konuştuklarım çok memnun çok tatlı bi doktor diyorlar ben giriyorum içeri suratsız 😂 evet maalesef evladını kaybetmiş
Elifaaksoyy Senbibak kuyruk beklemek istemiyorsan Perşembe gününü tercih etmelisin randevu almadan gidiyorum hep Perşembe günleri az kişi oluyor yakın zamanda doktorun nekadar iyi olduğunu görürsün inşallah canım 😍
Belinayim Senbibak canım ben tahta besik aldım 2 yaşına kadar kullanması için sadece 😋 canım neresindensin bu arada
Burcak61 Kırhan beye hiç bi şekilde güvenmiyorum ben rahimde duvar var mı diye gebe kalmadan önce gittim ailemde genetik olduğu için gebe kalmadan sormak istedim o da bana hiç bi problemim olmadığını söyledi ardından hamile kaldım hamileliği öğrenir öğrenmez yine ona gittim beta 5636 iken kese göremedi önce dış gebelik dedi sonra üst kata vajinal ultrasona yolladı vajinal de keseyi gördüler bu sefer bebek yok boş gebelik olabilir dedi rahimde duvar olabilir dedi bende ona ben en az 5 kez daha geldiğimi ve özellikle duvar var mı diye geldiğimi hatırlattım ya işte olabilir sen bi progestan kullan dedi bir gün sonra fakülteye gittim ve öyle bişe olmadığını öğrendim bebeği de gördük fakülteye onun bana verdiği ultrason görüntüsünü gösterdim ne kadar kalitesiz dedi bak bebek burda dedi gayet de güzel bi yere tutunmuş dedi ve beni rahatlattılar. O yüzden çok güvenmeyin derim
Senbibak Burcak61 🙄 canım bebek bazen 1-2 günde görünebilirmiş benim arkdslarımda yaşadı kese var bebek yoktu bi gün sonra bebeği de gördüler diğerlerini bilemiyorum çok anladığım konular değil 😩
2bebek Senbibak ücretler konusunda hiçbir bilgim yok canım bankacıyım ben. Anlaşmalı kurum olduğu için ücretsiz bakılıyoruz 🤷♀️
2bebek Senbibak o kervana yakında ben de katılacağım maalesef. Bu ikinci gebeliğim onlara bakmak için ben de ayrılacağım
Nisanurr Burcak61 canım arkadaşların numune de hangi doktora gidip memnun kaldılar ben yeşim harice bütün bayan doktorları denedim sanki kübra da memnun kaldım gibi
Burcak61 Nisanurr filiz Tanrıkulu ya gidiyorum bana da onun ismini söylediler Kübra baki ye de giden var
Nisanurr Ben imperialde ayşe musellime gidiyordum ama şuan orda yok dileği sevmiyorum bi arkadaşın bebeği yaşıyorken kalbi durdu falan demişti kirhanda çok soğuk onur için iyi diyorlar ama denemedim ben şuan ki hamileligimde numuneye kübra bakiye gidiyorum çoğu kişinin tavsiyesi üstüne şuan gayet memnunum