Ecekaplan Thsm yüksek 19 haftaligim şuan 3.77 e düşmüş guatirm komple alindi , benim gibi sıkıntı çekip doğduktan sonra zeka geriligi sorunu falan olan olmayan var mı endişe ediyorum lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız
Arenimoo Ecekaplan Canım benimde 2 yıl önce troid bezim komple alındı. 15 gün once tsh im 6 çıktı çok yüksek yani gebelikte 2.5 altında olması isteniyormus ama hemen doz ayarlaması yapıyorlar ve ayda 1 kan vermek gerekiyor. Bende şuan 7 haftalığım İlacı kullanmazsak zeka geriliği olur bence
Baharoloji Ecekaplan benim iki gebeliğimde de çıktı birinde 6 birinde 5 ti tahlillerde başlandığında tiroit ilacı kullandım her ay kontrol edildi doz ayarlandı doğumla beraber değerler normale döndü çocuklar da iyi bir sorun olmadı
merve_bulut Canım benim tsh düşüktü banada dediler zeka geriliği yapar Allah korusun diye. Şuan 6,5 aylık bebişim valla büyük adam gibi herşeyi anlıyo
Ecekaplan merve_bulut inşallah bı sokinti olmaz bizim de gelişimi iyi diyor doktor ama Allah’a emanetler artık başına gelen var mı bı sikinti çıktımı diye yüreğimi hafifletmeye geldim teşekkür ederim ❤️
Ecekaplan Arenimoo Ben zaten ölene kadar kullanmak zorundayım komple alındı çünkü benim bebek olsa da olmasa da kullanıyorum zaten , normalde hızlı düşen değerlerim hamile kalali azar azar düşüyor o korkutuyor beni de başına gelip doğduktan sonra bı sıkıntı yaşıyan oldu mu diye merak ettim
Ecekaplan Baharoloji İnşallah ya Allah’tan gelen her şey ama insan tedirgin oluyor rabbime emanetler artık
Ecekaplan e_blue_sky_a Bir senedir kullanıyorum onu 5 ti en son bugün verdim tekrar kan 3.77 e düşmüş
e_blue_sky_a Ecekaplan hmm demekki sizin biraz sıkıntılı. Benim kullandım kullanali hep 2bucugun altında
BusraTi36 Ecekaplan ilk gebeliğimde 6 küsürdü ilaç kullandım kızım 4 yaşına girdi maşallah çok zeki şuan 2. Gebeliğim bu da 8’e yükselmiş 75 mg ilaç kullanıyorum korkmayın Allah’ın izniyle hiç bişey olmuyor ama ilaçları düzenli kullanın kahvaltıdan yarım saat önce içeceksiniz