Eveeet 9aylık süreçten sonra ben de artık doğum hikayemi yazabiliyorum ❤️ Bebişim şu an 14 günlük ve yanımda uyuyor😍
Ben hamileliğimin başlarında ben normal doğum yaparım yaa diyen birisiydim. Taaa ki çatı muayenesine kadar 🤣 Çatı muayenesi olduğum gün sezaryen olmaya karar verdim. Evet kendim karar verdim🥹
Her neyse. 38. Haftada 15 Ocakta sabah uyandık ve hastaneye gittik. Her şey çok hızlı gelişti. Önce damar yolumu açtılar ve bazı sorular sordular. Sonra zaten hemen ameliyathaneye götürüldüm. Giderken çok ağladım. Korkuyordum. Eşimi de almadıkları için daha tedirgindim. Doktorumu görünce daha da heyecanlandım. Doktorum bana sarıldı ve beni sakinleştirdi. Sonra belimden bir iğne vurdular. Bu arada ben epidural oldum. İnanın o iğnenin hiçbir acısını hissetmedim. Ben çok acı hissederim sandım. Her neyse. Sondanı taktık dediler bana, hissettin mi diye sordular. Hayır dedim. Normalde çok ağrılı bir işlem dediler. Çok şaşırdım. Asla hissetmemiştim. Uyuşmuştum baya. Doktorum bana şimdi seni muayene edeceğim dedi. Karnına falan bakacağım dedi ama tabi beni kandırmış 🤪😅 Ben doktorum beni muayene ediyor zannederken, meğersem bebeği çıkartıyormuş 😅 Evet orada bir şeyler olduğunu hissediyorsunuz, ama o an kesildiğini veya bebeğin alındığını çok anlamıyorsunuz. Ben hala muayene ediliyorum diye zannederken, birden oğlumun ağlama sesiyle irkildim. Şok olmuştum 🥹 O an o kadar mutluydum ki.. Duygularımı tarif etmem imkansız. Bebeğimi hemen temizleyip giydirdiler. Yanıma yatırdılar sonra onu götürdüler. Ben dikilirken hemşireler ve oradaki herkes o kadar iyiydi ki. Sürekli benimle sohbet ettiler.
Arkadaşlar benim sezaryen sonrası ağrılarım çok fazla olmadı, yani benim tahmin ettiğim gibi değildi en azından. 5 saat sonra yürüttüler ve ben akşamına tek başıma bile yürüdüm. Eve gelince oturup kalkarken ağrılarım hafif oluyordu ama sadece iki kere parol içtim. Şu an hiçbir ağrım kalmadı. Ben çok çabuk ayaklandım. İyi ki sezaryen olmuşum. Sakın korkmayın ❤️😍