SevgiTrzgl Merhaba kızlar, Yakın zamanda detaylı usg yaptırmam gerek İstanbulda özellikle anadolu yakasında önerisi olan var mı? 😌
Melekabdullah SevgiTrzgl umrNiye devlette yaptrdim gayet iyi baktilar ama ozelledeki gibi renkli bakilmadi bebeklerin hersyi incelendi iki haftada bi cagridi iki kere gittim Kendi doktorum gitmene gerek yok yeterli diiyince biraktim
berna-24 SevgiTrzgl kartal araştırma hastanesinde gittim ben gizem Elif hanima çok tatlı naif bir hanımefendi tavsiye ederim
berna-24 SevgiTrzgl ama detaylı normal de bakmıyor benim arkadaşım hemşiresi rica etti bir önceki gebeliğim riskli olduğundan kaybettigim için detaylı baktı ilgilendi sagolsun
Ozgurgok SevgiTrzgl Ataşehir de Oktay Kaymak var ona gitmiştim, perinatolog işinde uzman bir hekim olduğunu düşünüyorum
SevgiTrzgl Bende medipol çamlıcada takipliyim emın olamadım internette prof. ali ekiz var genelde danısmak istedim bende, cevaplar için tesekkurler kızlar🫶🏼
Melekabdullah Melek3675 kadin doktor diye randevu aldim adi ayseydi soyadi aklima gelmiyor ama erkek doktor girdi sanirim ogleden sonra erkek doktor giriyor
SevgiTrzgl Melek3675 mehtap yücedağ gitmişim şimdi baktım ilgili bir dr ama devlet hastanesi zorluğu illaki yaşanıyor malesef🫠
SevgiTrzgl berna-24 berna-24 Allah bir daha yaşatmasın🙏 evet riskli değilsen bakmazlar o durumda bide eşlerin muayeneye alınmaması can sıkıcı oluyor açıkçası inşallah kalkar o durumda
berna-24 SevgiTrzgl şuan ki gebeliğem de öyle bişey yok 3 sene önce yaşandı inşallah sağ salim kucağımıza alırız