bahocum EmirAsafMomm bence en iyisini doktor bilecektir. Her hamilelik apayrı çünkü etrafınıza kulak asmayın derim
ayanarta1 EmirAsafMomm doktorunuz yaptır diyorsa yaptırın zaten tahlillerde sıkıntı görürlerse isterler
EdaninBebegi EmirAsafMomm banada çok şey dediler ama alakası yok içtiğin şeyde bir bardak koladan daha az şeker var. Ben iyiki yaptırmışım beklemediğimiz halde düşük şeker çıktı, buna yönelik diyete başladım. Ben öneriyorum :)
Aabb-33 EdaninBebegi merhabalar siz nasıl bir yol izlediniz acaba benim de düşük seker var 28 haftalık gebeyim zorlanıyorum çok😐
Kbrbydk Alen 200ü gecikti hep yemeklerden sonra olctugumde tam hatırlamıyorum ama. Şeker testinde de açlık tokluk da sınırın baya üstündeydi.
MorKelebek54 dnzmom_ hee ksuura bakma o zaman canim, o yorumu okudum ama ona cevap verdigini düşünmedim ☺️ seker hastasiyiz bizde nabalim 😂of cok bikiyolar oturdukari yerden 3 5 bisi okumuslar sozde bilgi edinmisler ama yiklarca okulunu okumus doktorlardan daha iyi biliyolar. Bos insan kabilesi gibiler😂 en cok tartisilan seker yuklemesi ve tetanoz gereksiz algi var bu iki konuda valla tamam yaptirmamis olabilirsin ama doktordan daha iyi bilemez kimse sacmaliyolar artik😒 bi postta da biri tetanoz icin sey demisti ben oner miyirum dedi sordum mesleginiz doktorluk mu diye hayir dedi 😂 eeee o zaman?? Sacmaliyolar artik valla
dnzmom_ MorKelebek54 önemli değil canım benim 😅🙏🏻 Tüm fikirlerine katılıyorum ve üç beş birşey bile okuduklarını sanmıyorum tamamen kulaktan dolma cümlelerle insanları yanlış yönlendiriyorlar çpk haklısın doktordan daha doktorlar maalesef 😅
nunusmom EmirAsafMomm bn açlık tokluk şekerime baktırdım (kan tahlili) birşey çıkmadı ve yaptırmsdım şeker yüklemesi falan şahsen bn pek güvenmiyorum glikoz yüklüyorlar sonuçta ilk hamileliğimde de yaptırmadım 2.de de yaptırmadım ama tabi şeker çıkma ihtimali de kötü doktorunuzla görüşün bn doktoruma yükleme yapmak istemediğimi söyledim ce sadece açlık tokluk şekerimi kontrol etti ve sıkıntı yok yükleme yapmana gerek yok dedi
HHazall24 EmirAsafMomm gebelik sürecinde hep gittiğim doktorumun bulunduğu hastanede ilk aç alındı sonrasında yemekten bir saat sonraki tokluk için kan alındı
Naciyemutlu EmirAsafMomm sabah öğle akşam ve gece ölçümler yapacaksın canım açlık ve tokluk aç karnına en fazla 90 tok karnına 1. Saat en fazla 140 çıkmalı 2. Saat de 120… bide gece 11 de yatmadan önce ölçüm yapacaksın o da aybı şekil 90 dan aşağı olmalı.. yalnız şeker yükleme için haftan geldiyse sana önerim gerçekten ciddi bir konu yapmalısın bi zararı yok inan ki. Bak bugün doktora gittim bebeğim gayet sağlıklı çünkü dikkat ediyorum şekerime ki ben zaten şeker hastasıydım hamilelikten önce. 20 haftalığız suyumuzda gelişimi de gayet iyi.. ama dikkat etmesem suyum fazlalaşır bebek iri olur kalp yada beyninde hasar oluşur daha bugün doktorum anlattı bunları.. hatta bana bile zararı olurmuş dikkat etmesem.. yaptır için rahat etsin zaten yoksa yoktur varsa da dikkatli şekilde ilerlersin.
Cemiledag EmirAsafMomm bende aynı ilacı beni doktor direk 50 mcg başlattı değeriniz şuan kaç sizin zeka geriliği filan yapıyor diyorlar doğrusu acaba bi bilginiz var mı
EmirAsafMomm Cemiledag dikkatli kullanınca bişe olmuyor boş konuşanları takma ayda bi düzenli kontrole git
Ketenprensess Benim gebelik şekerim çıktı. Çok zor ya günde 4 kere olcuyorum sabah aç,sabah kahvaltıdan sonra,yemekten önce,yemekten1 saat sonra ama açken fazla cikmiyorda tokluk 195 gördum bugün bence yaptırılmalı….en azından çocuk için
Ketenprensess Pamuk sanki pirinç yiyince yükseliyor ama bukadar etkisi olduğunu bilmiyordum inşallah insulune başlanmaz