Zeyneptolgacagan sedef_kayakrts bizim ailede de şeker hastalığı yok ve geriye dönük şekerim cok normal çıkmasına rağmen bugün tokluk şekerim yüksek çıktı. Bence tekrar düşünün derim.
Zeyneptolgacagan EmirAsafMomm sağlık ocağında şeker yüklemesi yapılmadı. Sadece açlık şekerime bakıldı. Birde geriye dönük şeker bakıyorlar sanirim ona bakmışlar normalmiş. hemşire de onlara istinaden yaptırmaya gerek yok dedi ama iyiki dinlemeyip yaptırmışım.
livasmomm Pamuk hanfendi herkes kendinden mesul ben istemedim yaptirmadim … doktorum da zaten benim tercihime birakmışken sizin bu yadırgamanız ust perdeden konusmanız cok sacma… vucut benim bebek benim kimsenin beni alkışlaması veya yermesi haddine değil…
bebisliozlem dnzmom_ canım bu yorum yazdığın kadın yani @EceAtak dün uzman çavuş eşi tarafından bebeğiyle beraber vuruldu ve 4 aylık bebeği öldü…
Naciyemutlu bebisliozlem 10 gün önce burda yorum yapmış ay ciddi misin ya😔 haberlerde mi gördün. Nasıl yaa doğum yapmış mıydı
iremd-1798 EmirAsafMomm valla ben bugün yaptırdım yüksek çıktı doktor 2 hafta şeker tüketme sonra yine gel tekrar edelim ona göre tedbir alalım dedi. Şekerli sudan sonra biraz ağırlık çöktü ama geçti. Şuanda da gayet iyiyim. Heralde çocuğa zarar verse doktor asla yapalım demez ki benim ki bir dahakine de şeker yüklemesi yapacak sanırım. Bebeğim için ne iyise onu yaptırırım. Ki ilk bebeğimde ki doktor ve senelerin doktoru kalkıp hatalı yönlendirmez diye düşünüyorum.
iremd-1798 Ve yeğenim çok pimpirikli ilk bebeği olduğu için özel devlet o kadar çok araştırdı ki sonunda yaptırma kararı aldı. Çok detaylı araştırır düşünür inceler ve tartar. Şuan bebekte iyi kendisi de şekerden sonra bir şey olmadı yanii.
Aabb-33 EdaninBebegi merhabalar siz nasıl bir yol izlediniz acaba benim de düşük seker var 28 haftalık gebeyim zorlanıyorum çok😐