YigitPoyrazMomm Pinklove hello yeni mom bende doğum yaptm 1 ay 20 günlük bebem var😚 eskisi gibi kimse kalmadı 🤷♀️
Balbebek012 Pinklove hello 🥰 benim bebeğim de 5 ay 17 günlük iyiyiz çok şükür sen nasıl sın dikişlerin filan toparladın mı
Pinklove Balbebek012 toparladım da o dikiş süreci neydi öyle ya anam ağladı🥲 sen nasılsın. Duyduğuma göre 3 cu bebis hazırlığı gidiyor😁
1yenianne11 Pinklove sanırım psikolojik kimisi oluyor diyor kimisi olmuyor diyor bende hem korkuyorum hemde korkmuyorum gibi bişey 😂
1yenianne11 umena ay işte korktuğum da bu ya başıma gelirse ne olacak nasıl atlatacam bi yanımda besmele çek oku gider diyor bakalım tahmini 28 gün sonra aramıza katılıyor küçük hanım neler olacak görecez umarım hiç bişey olmadan atlatırız 🙏😂😂
umena 1yenianne11 yani korkmadıkca bisi olmaz bence ben çoğunda arkamı dönüp uyumaya devam ediyodum fjfjfjf uyurken oluyodu sadece uyanıkken değil besmele çekersin geçer 21 besmele çok etkili
br2023 Pinklove mrb tekrardan hg tanmyrm ama bende buraya yeni katldm 2 aylk hamileym naslsnz dogumunuz nasl geçti ilk çocuğunuz mu zorlukları neler anlatır mısınız biraz fazla soru sordum kusura bakmayın☺️
Pinklove br2023 Doğum hikayem var canim istersen okuya bilirsin😊 ilk çocuğumdu. Doğumum rahat geçti suda doöum yaptım
Balbebek012 Pinklove ayy evet o dikiş süreci fenaydı neyse ki geçti çok şükür 🥰🤣 3.bebişten korkuttular beni 🫣
Pinklove Balbebek012 Valla ben ikinciye asla cesaret edemem, hatta elimde olsa tüplerimi bağaltırım o kadar korkuyorum. Benim oğlan aşırı zor bi bebek tüm gün hiç susmuyor hicxx😂
Pinklove Esra_Omer_21 Evet canım beebkle zaman çabuk geçiyor ne ara bu günkere geldik daha dün ters kaplumbağa gibi yataktan kalkamıyordum göbüşümle😂
Balbebek012 Pinklove ahahahaja Benimkide öyle benimki de 😁 bir de sürekli ıııığğğğğ diye uzun hava söylüyor bir yerde sonra başım ağrıyor kızım bile diyor ki anne bu bebek sürekli bağırıyor 🤣🤣