sedseda Merhaba Kızlar bir haftaya yakındır düzensiz sancıların başladı bazen saatte bir oluyor bazen günde 2 kez sıklığı değişebiliyor adet sancısı gibi aynı doğumun yaklaştığının bir işareti midir acaba bu tahmini kaç güne doğururum sizce (39+1 haftam)
Smr28 sedseda kız sende aynı ben gibi bende 39+1 ve bir kaftadır benmde adet olur gibi sancm oluyor bende merak ediyorum böyle olupta doğumu hemen olan oldu mu? Doktora sormuştum rahim kendini hazırlıyor dedi
Tatar59 sedseda bunu hiç kimse tahmin edemez ki. Malesef bu sorunun bir cebabi yok. Allah bilir 🤷 Allah’ım kolayliklar versin inşallah en kisa zamanda düzene girer
Mrvsmt2502 sedseda böyle yorum yapılamıyor maalesef 🥲 2 ay bu şekilde 100 ü bulan ağrılarım oluyordu ama 43 e 2 gün kala doğurdum
Smr28 sedseda ismiyle büyüsün inşAllah. Biz de annem istediği için kırmadım bir ziyaret vardı oranın ismini niyetlenmişti benm içinde sorun olmadığı için bıraktık osman ismini
aysegullozdm sedseda sizin yine erkekmis genelde erkek bebekler geç dogarmis biz 38+5 teyiz hala doğmadık🥹🥹cinsiyetimiz kizz
sedseda aysegullozdm evet böyle bir söylem var ama ne kadar doğru bilmiyorum vakti zamanında sağlıkla gelsin hepsi mecbur bekliyoruz 😊
Aselelif-mucize34 Canlar bu 3. gebelik 40✓3 olduk ne sancı nede bı ağrı yaaa doktor dediki bu haftada bekleyelim olmazsa pazartesiye yatış yapilcak
sedseda Mrvsmt2502 ocak annesi olurum diyordum şubata kaldım siz şimdi böyle diyince marta anca doguracam gibi hissediyorum 😁😁
Aselelif-mucize34 sedseda yok 3.kızım ilk kızımda kendi sancimla doğurdum ikinci kizimda suni sancı aldım buda 3kizim dada sancı asla yook bakalım bu haftada bekleyelim ne olucak😌