Ozlemenesozcan Bugun 40 haftalık oldum doktor kontrlm var bakalm ne diyecek doktor :( benim gibi olanlar yoruma
Sarella Ozlemenesozcan 39+6 bekliyoruz Benimde yarın kontrolüm var Dün sancılarım vardı düzenliydi sonradan durdu bekliyoruz bakalım 🤔
Ozlemenesozcan Sarella doktor bana artık yarın sezeeryan dedi :((( bebeğm kanala inmemiş beklersekde riskli dedi
Shnayse 39+6 olduk carsamba doktor kontrolumuz ama artik dogurmak istiyorum cunku agrilar dayanilmaz olmaya basladi 😏
AyseSevencanOrtatepe Bende 39+5 deyim, doktor kontrolüm vardı ama hiç sancım yok:) bekliyoruz :) 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz, gelmezse suni sancıyla başlatırız dedi.
Ozlemenesozcan AyseSevencanOrtatepe aaa benim doktorum beklemiyor neden acaba :( açılman falan var mı peki bide bebek kanala inmiş mi kaç kilo bunlara bakıyolar sanırım
AyseSevencanOrtatepe Ozlemenesozcan açılmam sancım hiçbirşeyim yok... 3850 suanda bebek ama 4 kg olursa bana da sezeryan demişti.1 haftadır kilosu aynı, vitaminleri falan bıraktım. 41. Haftayı bekleyelim dedi.
AyseSevencanOrtatepe Ozlemenesozcan Bebeğin kilosu ve çatınız normal doğuma uygunsa bebekte de sıkıntı yoksa neden beklemiyor ki? Ya da suni sancıyla normal doğum yaptırabilir. Bazı doktorlar direk sezeryan taraftarı!