Raysglri Kızlar 19 haftalık hamileyim ve bugün hastaneye gittiğimde kan sulandırıcı iğne kullan dedi herhangi bi sıkıntı mı var dedim ikiz gebelikte tavsiye ediyorum dedi kullanan var mı ? Araştırdımda biraz çok fazla tavsiye edilmiyor .
Sevvaldal Raysglri yoo neden edilmesin. Benim pıhtılaşma faktörlerimden biri hasta. İlk çocuğumda da 9’ay iğne oldum. Şimdi de tek yumurta ikizlerine hamileyim. 20 haftadır iğne oluyorum gene.
Elifttk Raysglri ılk hamılelıgımı tansıyondan dolayı erken doğum yapmıştım suan 27 haftalık ıkızlere hamıleyım tedbır amaçlı corasprın kullanıyorum 34 bırakırız dedi
Ebrar042 Bende ikizim başında bende başladım doğuma kadar ve doğumdan bir süre sonra da kullanacaksın dedi doktorum ama kanamam olmuştu bıraktım şuan kullanmıyorum ama tedavi gebeliği ve çoğul gebeliklere hep verildiğini biliyorum
Ebrar042 Raysglri pıhtılaşma olursa kanda bebeğe kan akımı yavaşlar ve gelişim geriliği olurmuş ani kalp durmasına falan da sebep olabiliyormuş o yüzden önlem amaçlı kullandırıyorlar
Funda54 Bende 10 haftalık ikizlere gebeyim öğrendiğimde beri kullanıyorum tansiyon hastasıyım ve öncesinde kayiplarim olduğu için hemen başladı doktorum