Minikkus19 Nurov valla benim iki oğlandan sonra kızım olacak ve hiç bir kız ismi şimdiye kadar düşünmedim aklıma gelenler bunlar hiç bir şey gelmiyo kız ismi konusunda pek fikrim yok malesef siz farklı nasıl bir isim olsun dersiniz
Dikkat-BebekVar Nurov sorma ya valla inanılmaz çocukları okulda düşünemiyorum😂 kızım olursa bilge koyacağım 😂
bebisliozlem Nurov Lina,Liya,Alya,Mihra,Mira,Erva,Esila,Aden vb. isimler de aynı şekilde öyle herkes aynı isimleri koyuyormuş gibi geliyor bana da
Nurov Minikkus19 benim de bi oğlum var adı Tuğra Mir şimdiki kız gibi adı Tuğçe Nur olacak inşallah, çok değişik bi isim değil ama şuanda trend isimlerden değil aseller linalar vs gibi
Minikkus19 Nurov bende umarım aklımıza yatan içimize sinen bir isim bulurum kesinlikle trend olsun yeni koyulan isimlerden olsun gibi bir isteğim yok kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim bulmaya çalışıyorum Tuğçenur de çok güzel adıyla yaşasın 😍
Nurov Minikkus19 çok teşekkür ederim hayırlı evlatlar olsunlar hepimize inşallah ad detay, sağlıkla kucakayın inşallah 🫠🫶🏻♥️