Nagihan_ad Ben adetim gecikince test yaptım kızlar pozitif çıktı. Şuan son regl tarihime göre 6+2 yim. Bu hafta doktora gidicem hiç kan vermeden gitmiş olacağım. Bir sıkıntı olur mu illa kan vermen lazım der mi doktor? Ultrasona bakılsın diye gidicem aslında.
Nurellaasss Nagihan_ad Gidebilirsiniz zaten keseyi göremezse direk kan tahlili isterler bende öyle olmuştu
Eliff112 Nagihan_ad hayırlı olsun, zaten kese görünür artık bence geç döllenme değilse gerek görürse ister yine doktor
deryaa_milena Nagihan_ad ben ilk muayenede kan verdim testim pozitif çıktı dedim doktor hem ultrasonla baktı hem de kan tahlili istedi keseyi görmüştü ultrasonda yine de kan tahlili yaptı 😊
Nagihan_ad Teşekkür ederim kızlar. Benim kan aldırma fobim var zaten kolay kolay aile sağlığı merkezindeki hemşireler bulamıyor damarımı 4-5 kez deliyorlar. O yüzden gitmedim bende. İyi bari kese vs görürse beta vs bakmaya gerek yok o zaman
tuzlulimoon Nagihan_ad keseyi görürse, ki inşAllah görür rutin tahlilleri isteyecek bu kez de. Yani her şekilde kan tahlili ister. Sağlık ocağındaki hemşireler gerçekten çok can yakıyor acıma yok🥹
Nagihan_ad Eliff112 geç döllenme olmadığını biliyorum. Ben biraz da hemen keseyi bebeği görelim diye çabucak gitmedim doktora ama belki bir sorun vardır yine de bir gideyim artık diyorum. Yoksa kalp atışını da duyalım diye 7. Haftayı bekleyecektim :)
Nagihan_ad Kasım ayında gebelik öncesi bir eksik vitamin vs var mı diye gitmiştim 2 ay önce hastaneye şeker vitaminler vs bakılmıştı yine mi bakılacak :( ah şu korkulu kan verme durumum.
Eliff112 Nagihan_ad bence gidin yaa çokta gece birakmayin bir keseyi görün yine sonrada kalp atışına gidersiniz inşallah 😍
Nagihan_ad Eliff112 aynen gidicem artık randevu aldım :) kaygılı bir insanım ne bileyim işte onu gördük bunu göremedik derlerse çok kafamda büyütürüm diye gitmemiştim ama inşallah kalp sesini de duyar gelirim 6+4te gitmiş olacağım
Talyaninannesi Nagihan_ad Gidebilirsin canım. Zaten önemli olan kesenin görünmesi. Kan değerin pozitif çıksa da keseyi görmek istiyolar. Sağlıklı olan da bu.
yeschef-13 Nagihan_ad Bende kan vermeden direkt doktora gittim zaten kendi kadın doğum doktorumdu randevumu aldım gidinceds testin pozitif olduğunu söyledim önce kan verdim ve takviyelerimi yazdı kan sonucuna göre bir kaç gün sonraydı benim keseyi görmek için çağırdı öyle başladı 🧿💐