Sevvalkizilkayaa Hanımlar ben bi kliniğe gidiyorum doktorumun anlaşmalığı olduğu hastane istanbul hospital inşallah doğumu orda yapıcam doğum ücreti dışında vericeğim ücretler varsa neler söyleyebilirmisiniz
cokbilmismom Sevvalkizilkayaa özel kliniğe gidenler hem özel klinik doktoru için para veriyor hemde hastaneye ayrı doğum ücreti hastanede ek ne isterler bilmiyorum doğum ücretinin içeriği her hastanede farklı bu hastane doğum Yapmış olan varsa yazar belki. Ben bu yüzden klinik tercih etmedim çünkü çok masraflı
Hasretim16 Sevvalkizilkayaa ya bu çok maddi açıdan zararlı oluyor ya. Benim ilk doğumumda da doktorum özel kliniği vardı anlaşmalı olduğu hastane vardı doğum için. Mesela hastahanenin normal doğum fiyatı 5000 iken biz 8000 ödedik ki muayene ücreti de pahalıydı özel klinik olduğu için. Yıl 2022
inarches Yazmelegi_ Hadi ya bunu bilmiyordum ozaman özel hastane olmasının ne anlamı var ki sonuçta bu hizmetleri alabilmek için bir ton para veriliyor zaten ne saçma ya ☹️
Sevvalkizilkayaa Rumeysa2 benim doktorum 20 bin normal 25 bin sezeryan için istedi ama o hastanede çalışmıyor kendi kliniğinden gelicek oranın doğum hanesini kullanıcak
Medineuyanik Sevvalkizilkayaa doğum mesai saatleri dışında denk gelirse doktorun ekstra ücret talep edebilir canım , birde normal doğum da epidural için de ekstra ücret alınıyor
Betul-97 Sevvalkizilkayaa Yani şeyi söylediler sadece bebekte ortopedik bir problem varsa bel çıkıklığı vs onda ekstra para dediler doğum paketinin içinde değilmiş. Bir de yanlış olmasın kan uyuşmazlığı iğnesi de ekstra ücret dediler