Esra21584 Linatkgl doğum ücretlerinin içinde doğum oda ve bebeğin ilk kontrolleri geçerli diye biliyorum oda süsü vb gibi içerik olmadığını söylediler
smnbr asell13 Doktor kontrolleri, nst, detaylı ultrason, kan ve idrar testleri oluyo paket olarak, eğer olmadan 40 binse çok pahalı değil mi ya :(
Happy_123 Esra21584 Şubat sonuna Bahçelievler memorialde kısmetse doğum yapıcam. 42 bin fiyat aldık ekstra birşey çıkartmazlarsa tabi
Esra21584 Happy_123 bende şuan hisar camlicaya sordum oda fiyat 15 buçuk dedi galiba bende orda doğum yapacağım
Esra21584 asell13 ilk bebeğimi devlete dogrucaktim özel deki doktorum devlete geçti diye doktor her muayene de çok.ilgli iken devlete gecinde tam dersi suyum azalmış bebeğin kordonu boğazına dolanmış ve kilo alımı 35 ci.haftasinfa durmuş bizi bunu bilmiyordum 37 ci haftada özel hastaneye gidince öğrendik ve bir gün daha geç kalsaydım bebeğim yoğun bakıma girecekti o yüzden devlete güvenemiyorum
asell13 Esra21584 ay allah korusun bilmiyorum ya devlette insan canının bi kıymeti yok üç beş fazla olsun evladım bana kalsın
Linatkgl Esra21584 cuma günü sezaryan saaati netleşecek pazartesi günü doğuma alacak oda süslerini kendim aldım inşşalah 20 binin içindedir doğum paketi
Esra21584 Linatkgl onu gittiginizde görebilirsiniz odaları bile Göreme ihtinaliniz var hastane kabul ederse
1cocuklumom Esra21584 iyi ki doğum paketi almışım iyi ki çünkü sadece doğuma 50 dediler bana da ben 25 e paket almıştım 7 haftalıkken şimdi 36 oldum
Eddaa57 Esra21584 50 bin mi 😱valla bizim burda yılbaşı öncesi 14.5 demişlerdi sonrasında zorunlu sezaryen 17 isteğe bağlı 22.5 oldu bende devlete geçiş yaptım daha yeni 🥴
Mevlude_Sahin Esra21584 Medipol de yaptım perşembe günü. Zorunlu sezaryan 22 bin 4 bin de spinal toplam 26 bine oldum. 2022 Mayıs ayında ilk oğlumu doğurdum o zamanda yine spinal ile birlikte 5 bine yapmıştım
Esra21584 Mevlude_Sahin bende medikal Park Göztepe hastanesinden aldım fiyat 19 ay önce 8 bin vermiştik şuan bu fiyatları duyunca şok oldum Çamlıca hisar hastanesi 15 buçuk dedi orda yaptıracağım doğumu
Eddaa57 Esra21584 gerçekten rakamlar şaka gibi yani neye göre kaç oranla zam yapıyorlar anlamış değilim
Mevlude_Sahin Esra21584 Açıkcası bekliyorduk böyle zam. Benim çevremdekilere göre de ucuz bir hastaneydi ilgi alakalarını biliyorum memnunum diye orda yaptım. Birde son hafta doktor hastane aramak istemedim ki oğlum sağolsun çok erken doğdu istesem de bulamazmışım 😅