Pinklove EmirAsafMomm djfjfkf çok güzel. Ay sevgililer günüde vardı dimi hiç aklımda değildi ne ara şubat geldi ben hala 2023 de kalmışım fjfjfj
ASE6154 EmirAsafMomm çok tatlı Allah muhabbetinizi arttırsın bende dün tencere seti aldırdım işte romantik yemek yapayım diye 🤦♀️😁😁😁😁
EmirAsafMomm mervemurat16 yaa harbimi ikilemde kalmıştım ama aldım kararsızdım motive ettin sağol ☺️💗😅
cokbilmismom Hiç sevmem ben böyle şeyleri tabi zevk meselesi 🙈 sevgiler gününüde kutlamıyoruz zaten sadece doğum günü ve evlilik yıl dönümü ❤️ onlarda da bu tarz hediyeler seçmem, sorarım ne istiyorsun diye onu alırım en güzeli 😂
EmirAsafMomm cokbilmismom ben hediyeli seçerim ama ona seçme hakkı tanımam ya çok pahalıysa alamazsam 😅😅asfgddddd 😅😅☺️🙈
ASE6154 EmirAsafMomm kız nesi güzel tencerem yoktu mecbur aldı evlenince erkeklerin eve aldıkları herşeyi eşlerine hediye olarak göstermesi kadar kıl olduğum bişey yok😁😁
Mutlumomm EmirAsafMomm Canım ben çalışan bir insan değilim ki eşime de para ver de sana hediye alıyım mı diyim kendi parası yine kendine geçecek nede olsa 😂🤭🤭
EmirAsafMomm ASE6154 aayy öyle valla deseydin o hediyeden sayılmaz sende yiyeceksin o kaptan öyle öyle yapıyorum mesela 😅😅🙈
br2023 EmirAsafMomm eşimle birlikte ilk sevgililer günümüz ama kutlamayz öyle şeyleri doğum günü yakın her zaman yaninda taşıyabilicegi aklndan çıkmıyorum daha çok hatrlayabiliceği bişi arıyorum arıyorum bulamıyorum 🤦🏻♀️yardmci olur musnz .
H1tce2 br2023 erkeklere hediye seçeneği ne olabilir ki ya kıyafet yada yüzük veya saat olur eşinin tarzına uygun yapabilirsin bi saat veya yüzük yada ben mi çok geri düşünüyorum 😅
Naciyemutlu br2023 cüzdan alabilirsin ben baktım hafif yıpranmış cüzdan ve kemer set almıştım baya da kullandı hoşuna gitti. Yada arabanız varsa araba içine aksesuar alabilirsin hoşuna gider eminim eşimden biliyorum arada özel gün olmasa bile araba içine bişe alırım baya sevinir. Mesela direksiyon süsleri oluyo yada sigara kullanıyorsa çakmak yaptırabilirsin.. ben bide teşbih kullanmaz ama arabada sallanması hoşuna gider teşbih yaptırmıştım aklıma bunlar geldi canım