Halin Kızlar yarın sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptırıcam. Hemşire içeceği eczaneden almam gerektiğini söyledi. Öyle mi oluyor normalde? Biz mi alıyoruz eczaneden
Nureymn Halin evet eczaneden alınıyormuş . Bize de eczaneden alın gelin dediler .size 50 mg mı dediler ilk ?
Ozlem0795 Halin eczaneden alıyorsunuz aç karnına ilk etapta kan veriyorsunuz sonra içeceği içip 1 saat sonra tekrar kan veriyorsunuz 1 saat daha bekleyip üçüncü kanı veriyorsunuz ☺️
Tslmbrk Bende haftaya yaptırıcam sağlık ocağında bugün sordum artık sağlık ocaklarında yapılmıyor dedi
tatlibebegim_ Anneeadayi3 ben aç karnına ilk kan verdim sonra sodayı içtim 1 saat sonra kan verdim sonra tekrar 1 saat sonra kan verdim toplamda 3 defa yani gebelik şekerim çıktı
Ayseazsoyler Benim doktorum açlık tokluk kanıma baktı ve şeker yüklemesi yapmamıza gerek yok dedi herkesin yaptırmasına gerek var mı şeker yüklemesini?
Anneeadayi3 Ayseazsoyler bugün benim doktoruma da ben söyledim açlık ve tokluk değerlerime baktırdım diye önemli değil onlar ben şeker yüklemesini öneriyorum yapalım dedi içim hiç rahat değil ama yaptircam mecbur
Ayseazsoyler Anneeadayi3 bende çelişkide kalmıştım ama gebe kaldığımdan beri sağlık ocağıda düzenli kontrol etti doktorumda gerek görmedi değerlerim iyi diye o yüzden içim rahat dikkat ediyorum yediklerime de bebişlerimiz iyi olsun da 🤲🏻
Izzet Bn bugün yaptırdım ilk verdiğim kan da sekerim normal cıktı ikincide sınırda cikti yediğine dikkat etcekmisim