OuzKkmumcu 26+4 haftamda muayenemde doktorum bebeğimin 26 hafta ile uyumlu olduğunu 900 gr olduğunu söyledi sizin bebeğiniz bu haftalarda kaç kg ulaşmıştı ve bebeğinize kilo aldırmak için nasıl besleniyorsunuz? Sevgiler🤰🏻🐣❤
Haticeyildiz OuzKkmumcu ben en son 25+4de gittim simdi 26 haftaligim 1 hafta onden gidiyo dedi 730 gram olmasi gerekirken 820 gramdi ben cok fazla meyve yiyorum gece kalkip mandalina yiyorum ayrica sutle bebe biskuvisi yiyorum geceleri 😀😀🤗🤗
OuzKkmumcu Haticeyildiz maşallah 😊immm petibör bisküvi ve bebe bisküvisinin geliştirdiğini duymuştum meyveyi bende çok yiyorum ama
DuyguArslan Haticeyildiz bu geceden sonra bende bebe bisküvisindeyim 🙂 yazık adama 🙂 almışken üç kutu alsın 🙂 evdeki çoçuk sayısı artı 🙂 tşkler bu bilgi için
Haticeyildiz OuzKkmumcu doktor az ye kilo almamaya calis dedi ama ben yemezsem bebisim nasil gelisicek sagliksiz bana kilo aldiran gidalardan uzak durmaya calisiyorum ama gece yiyip yattigim icin haliyle bende kilo aliyorum yapicak bisey yok bebegim saglikli olsunda ben veririm kilolari bi sekilde 😀😀