Zeyna27 Son adete göre 5+0 haftalık olduk keseyi bugün gördük haftaya inşallah kalp atışı duyarız var mı yeni öğrenen gebeliğini
Ayssedmn Zeyna27 Aynı benimde 5 haftalık henüz doktora gitmedim 1-2 hafta daha bekliyim dedim büyüsün kalp atışlarını da duyabileyim gibisinden
Zeyneppx Zeyna27 ne zaman son adet benim 28 Aralık 4+4 üm dr çarşamba çağırdı benimde gözükse bari hemen çok sabırsızım 🥺🥺🥺 maşallah
0668 Zeyna27 bende 5+1 de gördüm.ama bebekle alakali bsy söylemedi 10 gun sonra tekrar gel dedi keseyi gördük sadece sizde durum nedir
Zeyna27 Ayssedmn benim bi erkenn doğumum olmuştu kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor o yüzden gittim haftaya da kontrole giderim kalp atışı duyarım inşallah sizde hayırlısıyla duyun görün bebeğinizi ilk bebeğiniz mi
Zeyna27 Salihazeynep merhaba inan bilmiyorum adetten 2 gün önce 23 adet günü 79.9 çıktı 1 hafta sonrasında kese görmeye gittim yani tekrardan kan vermedim
Zeyna27 Ayssedmn benimde 2. Bebeğim hem endişeli hem farklı bu hamileliğim daha erken galiba hiç bişey hissetmiyorum duygusuz gibi oldum ilk kızımda çok duygusallaştım hep farklı hissettim
Hudaanuur1 Benimde 5+2 geçen hafta gittiğimde gözükmemişti çarşamba günü çağırdı inşallah görürüz keseyi
Zeyna27 0668 bende. Haftaya çarşamba gidicem işte kalp atışı için kese vardı inşallah ikimizde duyarız kalp atışını
Ummhny Zeyna27 benim de yarın 5+1 olacak inşallah doktor randevumuz var inşallah bizimde kese gözükür 🤲🏻 kesin karindan mı bakar sizce ? Beta kaçtı peki o gün
Zeyna27 Ummhny canım beta iki kez verdim bir daha vermedim kese karından görüldü küçüktü haftaya kalp atışı duyulur inşallah