Beyzab95 Anneseker evet işte kanala indiği için öyle oluyor ☺️ bende insin diye her gün bekliyorum tık yok çok yoruyor böyle 🥲
Anneseker Beyzab95 simge duman kanala girme videosunu izleyin benimki öyle indi yapılan hareketlerin çok faydası var tabi bir riskiniz yoksa
Kelebekkk01 umrumdadegil Bende 34+3 haftadayım bu gün karnımda baskı yapıyor bebek kendini top gibi yapıyor kalp atışım fln değişiyor normal mi acaba
kusay1811 Ummi_22 nişan olabilir de olmayabilir de bende biraz kanlıydı 3 gün sorna doğum yaptım çok çok yoğunsa nişandır ama enfeksiyon akıntısı da olabilir
Aleyna_88 umrumdadegil kızzz fırtlattın mı inşallah naptın sesin çıkmıyo cebelleşiyosun heralde 🙈 allah bir avaz’da kurtarsın ❤
Derinnmom inarches kız adını da bilmiyorum ya Allahım sen umrumda değile yardım et diye dua ediyorum 🤣🤣🤣🤣
inarches umrumdadegil Umarım herşey yolundadır forumca senden gelcek bir haberi bekliyoruz🙈😇Rabbim kolaylıklar versin umarım kolay bir şekilde doğumun gerçekleşmiştir ve bebişinde sende iyisinizdir🙏🏻