umrumdadegil Kızlar kanala girdikten ne kadar süre sonra doğumunuz oldu? Doğumunuz nasıl başladı? Çok sancınız var mıydı? Sancıları nerede hissettiniz?
Beyzab95 umrumdadegil karnın indi mi senin ben insin diye yürüyüş vs yapıyorum birde pilates topu aldım onuda kullanıcam ☺️
Arzuanne Sanırım bu gün girdi 36 da girmemişti ve düşük değildi bu gün karnım düşük gibi geldi şuan kasılmalarım var gibi
Zeynomsu Arzuanne nasıl anlıyosun girdiğini, bebim 28 hafta sanki şeyimin üstünde oturuyo ya korkuyorum resmen acaba kanala girdi de ters bi harekette doğum mj başlıcak diye. Gören de karnın yukarıdan ayrılmış diyo aşağı inmiş diyo. Erken değil mi ya
bdenerigokce umrumdadegil minik hala gelmedi🙈🙈🙈 sağlıkla inşallah 🤲 benim kafasını ittirdiği zaman bile karnım düşmemişti hep dikti
kusay1811 umrumdadegil ben tam 38 de doğurmuştum 10 gün falan 1 cm açıklık vardı sonra 3 cm oldu 3 gün sonra kontrole gittim 4 5 cm di 3 4 saatte doğurdum açıklığın falan var mı
Kelebekkk01 umrumdadegil Bende 34+3 haftadayım bu gün karnımda baskı yapıyor bebek kendini top gibi yapıyor kalp atışım fln değişiyor normal mi acaba
umrumdadegil kusay1811 1 parmak ucuydu 1 cm oldu en son bildiğim 1 cm daha ilerledimi bilmiyorum yakın mı sence doğum bugün sarımsı gibi bir şey geldi bir de nişan mı anlayamadım
kusay1811 umrumdadegil en azından 1 haftan var bence sarı akıntı dediğin çok mu yoğundu normal akıntı gibi mi bende biraz kırmızıydı
Anneseker Beyzab95 benim bebek kanala girdi karnımda baya hafifleşti normalde sertti ama şimdi çok yumuşak ya acaba yakın mı bugün vajinamda aşırı batma hissi vardı resmen bıçak saplandı 4-5 kez