SirinFerhat0 Evremoz korkmanıza gerek yok stres yaparsanız canınız acır 2 parmak tek bakıyorlar hiç sıkıntı olmuyor
-28- NazifesEnayAkup 38.haftada yaptırdım kendimi hiç kasmadım bende ömrümde ilk defa alttan muayene yaptırdım derin nefes aldım hiç acımadı
NazifesEnayAkup Esraabbaa insan yaşadığını anlatıyor bu abartı değil bnce herkesin doğumu farklı sonuçta hamilelik başlı başına zor bı durum zaten .
NazifesEnayAkup ayse__ evet bnm ilk gebeliğim de ypmadiklari için bn bilmiyrdum bugün öğrendim yaparken az oldu ama şuan çok ağrım var eve geldiğimden beri
cokbilmismom Bb95 korkmanızı gerekticecek bir durum yok eğer vajinusmus değilseniz öyle bir durum varsa bilmeyeceğim.. sonuçta kocanızla ilişkiye girerken korkmuyorsanız vajinal muayeneden korkmak anlamsız (bana göre)
Bb95 cokbilmismom vajinusmus değilim . Bence tek korkan bende değilim saçma olan bir durumda yok sonuçta yaşamadan bilinmez değil mi ön yargılı olmamak lazım buraya herkes korktuğunu belirtiyor korktuğu için eleştiri almak saçma .
cokbilmismom Bb95 ben saçma mı demisim ya ne bana saldırıyorsun korkuyorsan korkuyorsun bananeee fikrimi yazmışım yukarıda kendi görüşümü bildirmişim sana yazmamışım cevap vermeni gerektirecek bir şey yok