gizem-cbn Hanımlar plasentam rahim ağzına 2.5-3 cm yakınlıkta ama kapatmıyor. Normal doğum yapmak isterim istemesine ama korkuyorum plasenta bebekten önce gelirse diye :/ doğum yapanlar varsa deneyimlerini anlatabilir mi?
Annetubiss gizem-cbn bende 32.haftada gittim sizin gibiydi yukarıya çıkması bu haftalardan sonra zor dedi bu yüzden sorgu sezeryan benimde ilk gebeliğim
gizem-cbn Busra0422 benimki 2 buçuk 3 cm üstünde ymiş rahmin ama henüz bi şey demedi doktor haftaya gideceğim
gizem-cbn Annetubiss ben şu an 36. Haftamdsyım ilk gittiğimde 1 cm demişti 2 cm falan anca çıkmış benimkide kanamam olmasında tek sezaryen de olur diyodum ama ben Kırşehir’de yaşıyorum burdaki doktorum normal de olur dedi Kayseri’deki doktoruma danışacağım yinede
Annetubiss gizem-cbn Kayseri de yaşıyorum doktorunuz kim burada? Benim de çok şükür hiç kanamam olmadı işe gidiyordum bıraktım iyice dinlenmek gerekiyor sanırım
Mylittlemermaid gizem-cbn benimki 36. Haftada az yükselmiş , doktor değiştirdim bu Arada ve gittiğim doktor marjinal seninki normal doğum olabilir dedi , ben de bilemedim ne yapacağımı
Annetubiss gizem-cbn dünyam hastanesi Züleyha hanım benim iyi biri instagramdan araştır istersen iyi biri
Mylittlemermaid gizem-cbn doktora güvenle alakalı bir durum. Ben önceki doktoruma sezaryende bile güvenmiyordum. Korkutuyordu beni sürekli sanki kendinden emin değil gibiydi. Şimdiki doktoruma çok güveniyorum , o da kendine çok güveniyor 🙏
Asyaeylul2816 gizem-cbn 2.kızımda aynı durumu yaşadım ve devlet hastanesi düşün normale zorlayan yerken normal doğum yapamazsın sezeryan olmak zorundasın demişti
Asyaeylul2816 gizem-cbn merak etme canım özel kadar çok güler yüzlğmolmasalarda devlettedir ne bebeğini ne seni riske atmazlar