Sekara ogretmen1anne_ agumentin kullanmıştım ben canım, 2 defa hem diş için hem de grip olmuştum onun için
mombarbie_ ogretmen1anne_ 36 haftaligim şuan kullanıyorum enfeksiyonum var ve erken haftalarda daha riskli olduğunu söyledi doktorum kesinlikle ihmal edilmemeli
nursahh2 Ben 3. ayımı doldurmadan kullanmıştım grip geçirdiğim için. Fakat sonrasında da çok kez hastalandım ama kullanmadım parol vitamin vs o şekilde atlatmaya çalıştım.
Aysnk ogretmen1anne_ evet malesef arka arkaya 2 kutu kullandım klamoks ve penisilin türevi bir antibiyotik dişim apse yaptı
Gulyldrm_44 ogretmen1anne_ Birkaç gün önce geçmeyen diyare yüzünden flagly kullandım kendileri antibiyotikmiş. D
Sevil1996 Gulyldrm_44 banada bugün doktorum verdi crp 45 çıkmış bağırsak enfeksiyonu var bebeğe zararı yok dedi ama insan korkuyor 😓😓
Nesram ogretmen1anne_ ogretmen1anne_ bende ilk üç ayın içinde kullanmıştım grip olmuştum bende endişlenip burda sormuştum hatta enfeksiyonun bebeğe daha çok zarar vericeğini söylemişlerdi
Fatmaykanat Bende gribal enfeksiyondan dolayı kullanıyorum şu an. Aksef kullanıyorum bende. 3 aydır geçmeyen bir öksürüğüm ve burun tıkanıklığım vardı. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık.