umutsmom20 On-Fr-Tu Denipol ne kadar dedi peki, ben Kasım ayında doğumu sorduğumda 11 bin, nisana kadar 2 kez zamlanir demişlerdi muayene vs. Derken bize en uygun burası geldi 😊
Haticerman On-Fr-Tu yani orası öyle ama Allah korusun aksi bi durum olduğunda geri ödeme konusunda yardımcı olurlar herhalde açıkçası ben bu açıdan dusunmemistim
Yel_da On-Fr-Tu valla bize de çok geldi alamadık yanımda görümcem de vardı hatta sorduk taksitle yada peşinde falan değişiklik oluyor mu diye ona bile yok dedi muayene fiyatı doğum ücreti falan toplasan anca o fiyat ediyor zaten
1234eg umutsmom20 benim doktorum Gizem sarıiz denipol ve özel saglık lâ anlasması varmış sordugumda 18 demisti
On-Fr-Tu umutsmom20 diğer hastaneler 17 yada 18 civarı ama genelde spinal eklenince aşağı yukarı 20 yi buluyor. 24 , 25 civarı olan özel sağlık sadece en pahalısı ama doktorum burda napayım
On-Fr-Tu Haticerman 33 oluyorum saat 12 olunca . Artık nasıl yaparız, nasıl olur kaç gün kaldı diye takvime bakarken uyuyamıyorum:(
Haticerman On-Fr-Tu ben vakit geçtikçe çok heyecanlanıyorum 😍 bi yandan sağlıkla kavuşmak istiyorum bir yandan bitecek diye üzülüyorum. İlk hamileliğim bide doğumdan da korkuyorum
On-Fr-Tu Haticerman benim 2. İlki sezaryen di . Belden uyuşma olan güzel oluyor. Deneyecek misin normali
Haticerman On-Fr-Tu şuan bebeğim ters duruyor böyle devam ederse sezaryen olur dedi doktorum. Evet denizlideyim ozel saglik hastanesi Dr. Ali Ulutürk 🙂