Bacilarim bundan 1 hafta önce sebebsiz durduk yere bı anda basur çıktı benden ve öyle böyle değil kocaman olmuş baş parmağın kadar vardı o kadar açıyor ağrıyordu ki oturup kalkamiyir geceleri uyuyamiyordum sürekli ağrıdan açıdan agliyordum bir çare arama derdindeydim bütün postları okudum internette araştırdım ama hiç bişeye guvenemedim en son canıma tak etti genel cerraha gittim bu arada 33+5 haftalık gebeyim 2 buçuk yaşında da kızım var doktor görür görmez kızdı bana bu hale gelene kadar neredeydin diye tabi ben dr korktugum için eczaneden biseyler alıp kullanıyordum ama fayda etmiyordu şimdi gelelim asıl meseleyeeee doktor bana anestol krem procto glyvenol krem ve daflon diye bir hap verdi aşırı düzenli bir şekilde kullandım ve 3 4 günde aşırı fark edilir bir durumda iyileşme yaptı bende o basur memesi denilen damar şişmesi büyük oranda kayboldu ağrım sızım gitti 2 gündür misler gibi uyuyorum doktor gebelikte hiç bir sorun olmaz doğum yapana kadar kullana bilirsin dedi bana ilaçlara önce anestol sürüp biraz fazla miktarda sürüyordum üstüne de procto glyvenol kremi sürdüm sabah öğle akşam yatacagimda sonrasında sabah ve akşam tok karna hapi kullandım çok şükür geçti sayılır bende ben gibi basur derdi olanlara inşallah faydam olur biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🥰🎈