Zeyynnpp Mercan_35 femara kullanmıştım canım ben inşallah bebişin tutunur sana güzel haberi alırsın 🤲🌼
Hadicanimsendee13 Mercan_35 ben dün çatlatma iğnesini vuruldummm bundan sonrasi daha heycanlı süreç 😊
ssahin22 Ben femera değil de klomen + çatlatma iğnesi oldum şuandada duphaston ve aspirin kullanıyorum bat 12 şubat var gibide yok gibide bilmiyorum çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu daha rahime gelmemiştir bile belki😄
Mercan_35 ssahin22 inşallllahhh tutunur bebişin müjdeli haberler verirsin buradan 🤲🏼🙏👶🏼 Bende femara+duphaston👶🏼 Hiçbir belirtim yok hafif akıntıdan başka 👶🏼
Yelizkhrmnn Bende 24 ünde oldum çatlatma iğnesini, 4 günü değerlendirdim ama akıntı ağrı vs yok hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah
Mercan_35 Yelizkhrmnn aminnnnnnn 🤲🏼bugün adet olacakmışım gibi sol tarafım sancılandı eyvah dedim reglimi olucam erken🥴 Şükür düzeldim. Femara içtinmi peki? İnşallah bebişlerimiz tutunur bu ay 👶🏼🤲🏼
Glsm-19 Mercan_35 affınıza sığınaraktan diyorum catlatma ignesinden sonra iliskiye girdikten sonra kasiklarinizda agri oldu mu acaba Benim sol taraftaydi gelişen yumurtalar iliskiden sonra biraz sol tarafım da sizilar oldu acaba tuttu mu çok merak ediyorum
Mercan_35 Zeyynnpp aminnnn sizede maşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin minnoş🧿👶🏼 Darısı biz bekleyenlerin başınaaa🥰
Mercan_35 Glsm-19 inşallah tutunmuştur ki genelde ağrı,kramp,hafif lekelenme vs..tutunma belirtileri oluyor. Ben bu ay çatlatma iğnesi olmadı çünkü bana şiddetli ağrı,sancı yapıyor (bende yan etki yapıyor) dr kullanmayalım kendisi çatlasın dedi👍
Glsm-19 Mercan_35 inşallah hepimizin kide tutunmuştur canım benim Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲
Zeyynnpp Mercan_35 amin canım çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🌸🌼 senin minnoş da gobusdedirr inşallahhh 🤲🌼
Mercan_35 Hadicanimsendee13 rast gitsin inşallah bebiş gelsin👶🏼 Duygu61546 3 yumurtam vardı ama bir tanesi çatlamaya müsaitti👍