Altin23 bizimde sperm sayımız hem az hem az olan sperm sayısı sağlıksız ve hareketsiz cıkmıştı hatta bize tüp bebek önerisi ile yaklaştılar bizde biraz daha beklemeyi düşünmüştük eşimin yaşıda 35 ti biraz yaş konusunada etken oldugu belirtilmişti sonra dr bey bi tedavi süreci uygulayalım 3 ayda olursa olur gibi konuştu eşime sperma diye bir ilaç verdi biz onu kullanmaya başladık ama pek umudumuz yoktu eşiminde iyice psikolojisi bozulmuştu acıkcası brlikte olmak bile istemiyordu onu zor ikna ediyordum bak bugün bnm yumurta günüm şöyleydi böyleydi derken zordan zordan 1 ay ilacı kullndı tabi ay sonu geldi biz büyük bir umutla bekliyoruz ama bn regl oldum bunu gören eşimin iyice psikolojisi çöktü hapı içmeyi bıraktı artık evde bu konuyu konuşamaz ve birlikte olamaz olduk . Günler böyle geçiyordu… ilaca tekrar başkamayı bir şekilde ikna ettm derken biz 3. Ayın sonunda bir mucize ile karşılaştık 😊şimdi 6. Aydayız bir kızımız olucak cok şükür zor bir psikolojiydi özellikle eşim için birde cevresinden arkadslarından bir baskı hadi artık yokmu daha diye sorup duruyorlardı eşimde kimseye birşey diyemedği için cok bunalmıştı . Allh büyük diyorum canım biraz uzun oldu ama paylaşmak istedim hayırlı olsun inş en kısa zamnda bebeğinize kavuşun inşallah 🙏