Cerenbelis1 Bana dua edin nolur 🥹hastaneye geldim 6 cm açıklıkla kesisiz dikişsiz kolay bi doğumum olur inşallah bebek bekleyen herkesin rabbim kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
269522 Cerenbelis1 ay hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım benim açıklığın çok iyi inşallah kolaylıkla doğurursun merak etme 🥰
EDA-GUN12 Cerenbelis1 kolay geçer insalah doğumun darısida bize olsun 12 gün var doğuma normal doğum görünüyor 38+2 haftaligiz bekliyorum oğlumun gelneisni
umrumdadegil Cerenbelis1 inşallah kolay geçer canım 🥰 sağlıkla gelsin bebişin💜 nasıl anladın acaba açıklık falan nasıldın
Cerenbelis1 umrumdadegil canım açıklık anlamadım benim hiç sancım olmamıştı gece 1 de sancılarım başladı hafiften adet ağrısının biraz fazlasıydı gece 5 de duşa girdim iyi geldi sonra 1 de hastaneye gittim 6 cm açıklık var dedi yatışım oldu çok zorlandım ama 3 saatte dünyaya geldi yürüyerek çıktım doğumdan
Hilal9797 Cerenbelis1 kolay geçer inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini darısı bizim başımıza inşallah 🙏😊
inarches Cerenbelis1 Açıklığın iyi maşallah🤲🏻İnşallah çok kolay acısız sızısız doğumun olur ve bebişine kavuşursun🌺🤲🏻
srnkckdlgc Cerenbelis1 rabbim bir avazda kurtarsin masallah acikliginiz da cok iyi sonra dogumunuzun nasil gectigini anlatin lutfen😇🙏🏻
Uydurbisey Cerenbelis1 Allah kolaylık versin hayırlısı ile ve kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah ❤️
xhbgns Cerenbelis1 Tek nefeste sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı açıklığınız çok iyi maşallah su gibi geçsin doğumunuz 🧿
Miracleee Cerenbelis1 sağlıkla büyüt canım. 6 cm nasil açıklık oldu. Neler yaptın bunun için. Darısı başımıza inşallah.
iremdemirr @Miracleee benim sancım tutup gittiğimde 1 cm açıklığım vardı zorunlu seze alıncağımdan normal doğum yapamayacağımdan gelen sancılarımı sez saatine kadar (3 saat) çok çok rahat sakin karşıladım ve çok kısa sürede 6 cm olmuştu bence gerçekten çook sakin olmak gerekiyor
Cerenbelis1 iremdemirr hastaneye gelene kadar adet sancısının biraz fazlasıydı dayanılır bileydi hastaneye geldim baktılar 6cm açıklık sonra dayanılacak gibi değildi sancılar çok zorlandım sürekli bide muayene ettiler uyardılar prime masajı derken 3 saatte doğum oldu hastaneye geldikten sonra
aysegullozdm Cerenbelis1 ayyy canım bana dua et korkuyorum 🥹🥹benimde her an gelebilir sancılarım ara ara çok oluyor 38+5 oluyoruz bugün
EDA-GUN12 Cerenbelis1 insalah 4 gözle bekliyorum bugün yalancı sancılar sıklaştı gelip gidiyor hurma aldım onu yedim sürekli rahmimde ağrı oluyor bakalım artık