Humannrle aysenuroztunc bende ilk adetimi olayım korunmayacam heralde 🙈 rabbim bu Sefer çok bekletmesin inşallah 🤲🏻 canım bana 17 gün oldu ama bugün hala koyu kahve keke ve pıhtı gibi parça gelmiş normal mi senin ne kadar sürdü
aysenuroztunc Humannrle benim 1 hafta sürdü sonra kesildi tamamen parça hiç düşürmedim koyu kahve bazen kırmızı kanamam oluyordu o kadar 43. Gün adet oldum ama aşırı ağrım ve kanamam oluyo valla atamadığımı atıyorum sanırım
Ebruyi Humannrle ben 3 gün kanama yaşafım sonra hiç gelmedi 27 gün oldu ilk regli sonra kadın doğuma gideceğim genel bir baktıracağım bir sorun var mı rahim topladı mı diye sonra bir sorun çıkmazsa bende korunmayacağım
Ebruyi Hayal23455 yaaa cok sevındım bu habere az once pembe bir şey geldi benden belki adet olabilirim hayırlı uğurlu olsun gittiniz mi doktora
Hayal23455 Ebruyi benim de bi kaç gün önce öyle leke geldi çok çok açık bi renk pembemsi.. kesin adet olcam dedim hala olmayınca test yaptım ama beta sıfırlanmadıysa diye de düşünüyorum tam sevinemedim 😂
Ebruyi Hayal23455 benımde suan pembe ama biz hiç denemedik bile hamile kalmam imkansız siz korunmadınız mı kürtaj sonrası
Ebruyi Hayal23455 hemen kan verin bazen sıfırlanmıyormuş olabilir her şey allahtan acile gidip şimdi devletten kan verebilirsiniz
Hayal23455 Ebruyi burda acilden beta almıyorlar maalesef pazartesiyi beklicem artık varsa da yoksa bakalım zaten bir kere vermeyle de anlamayız bi kaç kere verip takip etmem lazım düşüyor mu yükseliyor mu diye
Ebruyi Hayal23455 ben kürtaj oldum :( doktor 2 ay bekleyin demişti 2 adet gör düzene girsin dedi beklemekteyiz
Hayal23455 Ebruyi herşey insanlar için maalesef başımıza gelince anlıyoruz .. Allahım ne verirse hayırlısını versin inşallah
Hayal23455 Ebruyi tam sıfırlanmadıysa bile düşmeye başlamıştır yani kesinlikle .. silik çıkardı en azından testte . Kıpkırmızı çıktı hiç beklemeden inşallah vardır ya varsa da sağlıklı olur