Gmzrdgn Boş gebelik tanısı konuldu, ama yinede garanti olması için 1 hafta beklemeliyiz dendi. Yaşayan ve olumlu haberlerle dönenler varmı ?? :(
Yigit_Yagiz_Moms Gmzrdgn geçenlerde burda bir arkadaşın 10. Haftada duyulmuş kalp atışı. Doktoru profmuş ve 10. Haftaya kadar bekleyelim demiş bebeğin sana zararı yok demiş
Fatma_ecem4 Gmzrdgn evet sekizde kalp cansutekgul hiç korkma xanim bende 36+2 de doğum yaptım üç gün kuvezde kaldı çıktık şükür sen kaşar peynir muz kilo aldırıcı şeyler ye kilosu ideal olursa sorun yaşamazsınız inşallah
Hayal23455 Gmzrdgn bende boş gebelik yaşadım 1 ay önce düşük yaptım. Hep buraya girip bakıyordum 8-9-10.hafta da görünen kalp atışı duyulanları görüyordum heves ediyordum ama maalesef zaten doktorlar anlıyorlar baştan sağlıklı mı değil mi :(
Gmzrdgn Haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi . Gittik sadece kese var . Başka bir doktora daha gittik malesef oda aynı şeyi söyledi ama ikiside yine de 1 hafta daha beklemeyi önerdi . Bakalım inşallah cuma günü hayırlı haberler alırız