Mavileylak Erken doğum riskim vardı ve şu amda 35+0ım. Sancıyla birlikte beyaz sümüksü bir akıntı geldi. Bugün boyunca da vajinamda iğne batmaları vardı. Şu anda da baya bir akıntım var sanki yavaş yavaş suyum geliyor gibi. Sizce doğum sürecim başladı mı?
Oyakubra Mavileylak cnm bende 35 im bendede var ayni durum ama normal oldugunu dusunuyorum cunku akintim vardi hep bnm nisanin glmis olsa kahve rengi olur agri zaten oluyo
Prensesimi-beklerken Mavileylak belirtilerine bakılırsa başlamış görünüyor canım.doktoruna bi görün belki biraz daha durdurulabilir ama doğarsa da haftan küçük dğl korkma.allah yardımcın olsun
Seyhan34 Mavileylak akıntı ve batma bende de var ağrılar da oluyor hafif hafif 32 haftadayız dolu dolu su gelmiyor kanama da yok bebek de hareket ettiği için endişelenmiyorum ama için rahat edecekse git bi acile
Hicrandgndmr Mavileylak canım 37 haftalığım , 35.haftamda aynı şeyleri yaşadım seninle. Anlattıklarının aynısı. 2 haftadır beklemedeyim ve ayrıca 2 cm de açıklığım var hala doğum olmadı
Mavileylak Oyakubra Prensesimi-beklerken Merveayhan ben ciğer geliştirici iğneleri vuruldum doktor bundan sonra sancıların 10dakikaya düşerse gel dedi doğumunu yapalım dedi ama ben çok endişelendim acaba doğumum mu geldi diye.. biraz daha beklemek istiyorum bir hafta bile beklesek daha iyi... Sancılarım henüz sıklaşmadı ama batmaları ilk defa yaşıyorum..
Prensesimi-beklerken Mavileylak batmalar bebek kanala girdikçe olur canim 37 haftadayim benim de oluyor şu aralar.akıntıda son zamanlarda normal su olsa daha fazla olurdu anlardın muhakkak.nişan geldikten sonra bir süre daha bekleyebiliyor inşallah gönlündeki gibi olur.hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Mavileylak Seyhan34 artık acile gitmek istemiyorum, doktorum da zaten doğum sancıların olursa 10 dakikaya düşmesini bekle öyle gel dedi yani doğumunu bekleyelim diyor ben acaba doğumum mu başladı onu anlayamadım çok teşekkür ederim
Mavileylak Prensesimi-beklerken hımm belki de yavaş yavaş kanala giriyor o zaman.. henüz nişanım gelmedi ama dediğiniz gibi gelen akıntı belki de suyum değildir çünkü farkı tam anlayamadım ben.. çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler :)
Nurayuzun Mavileylak canm 35 hafta doğum için erken eğer öyle bir durum varsa ciğer geliştirici iğne vurulman lazım beklemeden doktora git bende 35 Haftaluk doğum yaptım benimde şeffaf ara ara kanlı akıntım olmuştu oyüzden vakit kaybetme ve kontrold git
Prensesimi-beklerken Mavileylak gün yaklaştıkça herseyden şüphe ediyor insan:) suyun geldiği zaman sanki çişini yapıyormuş gibi hissedeesin ama durduramazsın da.akıntıyla çok farklı anlarsın mutlaka.Allah kolay hayirli doğum nasip etsin hepimize❤
Mavileylak Nurayuzun ben ciğer geliştirici iğneleri vuruldum 1 hafta önceydi riskim olduğu için.. teşekkür ederim :) acaba bebeğiniz küvezde kaldı mı bir sıkıntı yaşadınız mı?
Mavileylak Hicrandgndmr yaaa ne kadar güzel inşallah ben de sizin gibi beklerim 2 hafta beklemek benim için harika bişey olur 🤲🏻 Maşallah size 🤲🏻 Çok özendim 😊
Hicrandgndmr Mavileylak suyum geliyor gibi hissettim ama doktorum vajinal muayenede bir kağıtla test yaptı ama suyum gelmiyomuş çok şükür.
Hicrandgndmr Mavileylak dua et kuzum bir de çok hareket etme. Bana doktorum progestan verdi ama 200lük günde 2 kez fitil kullandım. Belki onunda faydası olmuştur. Hiç streslenme inşallah hiç bişeycik olmaz 🤲🏻♥️
Mavileylak Hicrandgndmr inşallah 💛 🤲🏻 O kadar çok dua ediyorum ki canım annem bakıyor şu anda da bir gün bile daha fazla dursa diye kendimi hiç yormuyorum...
Hicrandgndmr Mavileylak benimde öyle annem yanımda her işime koşuyor sağolsun. Sadece streslenme ve akışına bırak yeter. Ben sana bir örnek olayım. 2 haftadır tık yok bende ne açılma ne su. İnşallah günümüzü doldururuz 🤲🏻💕
Mavileylak Hicrandgndmr inşallah çok teşekkür ederim gerçekten o kadar iyi geldi ki senin durumunu bilmek bana ❤️ umarım ben de beklerimmm 🎈🤗