cansutekgul Kızlar çok üzgünüm bugün kontrole geldim sancım çıktı doktor iki saat sonra tekrar bağlicam 36yı beklese bile iyi dedi bu haftalarda doğum yapan var mı çok canım sıkkın bebeğim için çok korkuyorum🥺
Anneeadayi3 cansutekgul bebeğin kilosu iyide kuveze girmeden bile evine götüren oluyormuş bu haftalar bir kaç yerde anılarını anlatan karı görmüştüm
Demetrana cansutekgul Büyük kızımı 36+4’de doğum yaptım 3280 kğ doğdu fanus koymuşlar ama küvöze girmemişti hatta ben odaya gittiğimde kızım orda beni bekliyordu inşallah bir hafta daha bekler ama beklemezse de çok korkma ALLAH’ın izniyle inşallah sağlıkla kucağına al
Fatma_ecem4 cansutekgul kilosu çok güzel inşallah kuvezde bile almazlar hiç kafana takma alsalar bile bir kaç güne çıkarsınız kuvezde hiç korkmayın bende sizin gibiydim ama korkulacak bişey yok üzmeyin kendinizi
MF0127 cansutekgul daha erken aslında sana serum flan yapmaları gerekiyor normalde benimde 33 den bu yana erken doğum riskim var doktor şiddetli sancım olursa serum yazalım flan dedi progestan kullanıyorum şuan keşke iki hafta idare etse
ravzae cansutekgul 32+5 de kontrolüm vardı nst de sancım çıkıyordu doktor iki haftayı atlassın birşey olmaz dedi sizinkinin kilosu falan da çok iyi hiç canınızı sıkmayın ertesi gün evinize bile gidersiniz Allah’ın izniyle 🥰 sağ Salim gelsin minikler
Sedefomur1 cansutekgul ben ilk oğlumu 35+4 de dogurmustum önce yanıma getirmişlerdi solunum sıkıntısı falan yoktu sadece ben hamileyken sürekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyodum bendeki enfeksiyon maalesef oğluma geçmiş tahlil sonuçları çıkınca kuveze almışlardı 5 gün sonra çıkardılar zaten
Halimeo cansutekgul ben doğum yapttim sezeryan oldum 35+5 sancım vardı bir santim acilmam vardı bide bebek terstti
2melkannesii cansutekgul bende ilk doğumumu 35+5 te yaptım bir iki hafta önce açılmam ve sancılarım başlamıştı ilaçlar serumlar derken 35+5 te suyum gelince yapılacak pek bir şey kalmamıştı doğuma girdim. Doktorun sana da ilaç serum tarzı şeyler vermedi mi🤔 sancıyı gerçekten yarıştırmısti ilaçlar bende hatta suyum geldiğinde ama sancım yok ki benim demiştim suni sancıyla doğurdum
reyhanh Geçmiş olsun çok, kilosu iyi maşallah küvöze girmez inşallah canınızı sıkmayın. Benim de 75leri bulmuştu düzenli bi sancıydı ama dr bişey demedi. Nst nizi atabilme şansınız var mı acaba. Ben de biraz endişelenmiştim ama doktorum gayet iyi demişti