Newnesilanne Son regl 23 aralık beta 24 ocak çarşamba günü 359 26 ocak cuma 700küsür çıktı. Ultrasonda görünmedi henüz. 29 Ocak pazartesi bugün hafif kahve lekelenme var yerleşme kanaması mı normal midir arkadaşlar
gizem-cbn Newnesilanne benim son adet tarihim 25 mayıstı 6 Temmuz’da yani tam 1 ay 10 gün sonra betam 3bin küsür çıkmıştı yerleşme kanamam da olmadı. Yinede tabi doktora gidin bi. Kimyasal vs olma ihtimaline karşı
birkimseee Newnesilanne bende de aynısı var son adet tarihim 15 Aralık, hafif kahverengi normal dedi bugün sağlık ocağındaki hemşire, yarın inşallah randevum var ona da soracağım
Gamzelii7 Newnesilanne benim adet tarihine 10 gün kala falan yerleşme kanamam oldu. Adet tarihini bekledim test yaptım pozitif ti. Doktora gttim sonuçlarım güzel çıktı 2 3 güne bir gittim değerleri takip ettiler. Ama kese ilk başta benimde gözükmedi. Bira geç göründü. Tedirgin olmayın gözükür. Birde benim sonra dan da yerleşme kanamam oldu bir defa daha. Doktorum çok normal dedi. Yeni olduğu için yerleşme sürecinde olduğu için. Doktorunuza sorun içiniz rahat etsin
Ebks Canım bende de 3-4 damla kahverengi leke gelmişti benimde son adet tarihim 23 Aralık geçen pazar betam 850 ydi yerleşme kanaması dedi doktor sen yine de doktoruna danış ama çok az miktarda kahveyse yerleşme kanaması oluyor korkma
birkimseee Newnesilanne iğne verdi düşük tehlikesi her 10 kadında oluyor gibisine dedi bi tane de sabah iki akşam iki ilaç Bol su istirahat dedi
bsrgns Newnesilanne benim tam 7.haftamda kıpkırmızı adet olur gibi yoğun bi kanamam oldu doktora gittim çok şükür her şey yolundaydı. Bazen plasenta büyürken damar çatlamaları olur dedi doktorum daha sonra da kahverengi lekelenmelere döndü şuan 9.haftam hala arada kahverengi lekelenmem oluyor. Ama siz yine de acile veya kendi doktorunuza görünmenizde fayda var
bsrgns birkimseee tüp bebek olduğu için zaten 3 günde bi kalçadan iğne yaptırıyodum onu haftada 1 yapmıştık kanamam olunca tekrar 3 günde 1 yaptık bir de progestan dex iğne yapıyoduk göbekten 2 ye çıkardık onu da ayrıyetten dupaston verdi sabah akşam bi kutu bitince bırakabilirsin dedi o gün kırmızı kanamam geçti