busrozntp Kızlar merhaba. Size birşey sormak istiyorum. Güncel olarak medipol megada doğum ücreti ne kadar? Bilgisi olan var mı ? Muayene ücreti op doktora 1750 tl onu biliyom ama doğum ücretibi telefondan vermediler.
tuzlulimoon busrozntp her doktorun ücreti farklı Gülseren Polat muayene ücreti 1200 normal doğum 17 bin sezaryen 23000. Ama nöbette başka doktora denk gelirseniz o doktorun ücreti ödeniyor
Pnar3534 busrozntp 1750 doktor muayenesi olan doktorların normal doğumu 23 bın zorunlu sezeryan 30 bin isteğe bağlı 52 bin
karsavran tuzlulimoon nöbetçi doktor derken nasıl oluyor acaba yani gece gidersek o sıra nöbetçi doktor kimse o mu geliyor yoksa gündüz gittiğimizde de nöbetçi doktor kimse o mu, orada takipli değilim çünkü de ondan soruyorum
tuzlulimoon busrozntp evet geçen gün telefondan sordum öğrendim aslında ben de. Ama megada ısrarcı değilseniz ben esenler medipol e gidiyorum ordan da memnunum tabi mega kadar büyük değil ama. Orda normal doğum 12.000 sezeryan 17.000 Op.Dr ücreti bu
tuzlulimoon karsavran neyi sorduğunuzu anlamadım diyelim acil bi durum oldu gece gittiniz orda hangi doktor varsa onun ücreti ödeniyor. Takipli olduğunuz doktorun gelme ücreti 9bin