Kubraaaakkcy Merhaba hanimlar ben 5. Haftamdayim ve gogus hassasiyetimden baska hicbir belirtim yok benim gibi olanlar 👋🏻
FatmaAzra_ Kubraaaakkcy genelde bu zamanda bu kdar oluyor 6 dan sonra eger sanssizsaniz bulanti başlıyor baska bisey yok
celileturk Kubraaaakkcy göbek deliğinden aşağı doğru inçe bir çizgi olur bu dönemde zaman geçtikçe koyulaşır o çizgi
celileturk FatmaAzra_ bende 3.haftada olmustu 😂 hatta ben ilk o şekilde hayır ya olamaz hamile değişimdir inş demiştim 🙄 kaza kurbanıyım da ben korunduğum halde 🙄😂
Kubraaaakkcy FatmaAzra_ iyi bari doktor bu aralar halsizlik bulanti felan dedi allahim dedim sadece gogus hassasiyeti var heralde yanlis bisey var 🥰
Esra7261 FatmaAzra_ bende ilk haftalarda olmaya başladı ama belli belirsiz çok koyu değil. Çok şaşırmıştım ilk haftalardan görünce. Ama oluyor
Sevdaguzeltepe Msrhaba benmde şeffaf ve sarı akıntım olurdu bikaç gündür sadece ara ara sarı akıntı oluyor bir azalma var bazende hiç gelmiyor bişey olmasından korkuyorum bu ara ara kesilmeler normal mi bende 6 haftalık hamileyim😞