Mcmc Merhabalar, 27+5 haftalık hamişim. Az önce wc ye küçüğümü yapmak için gittim sanki büyüğüm var gibi yokladı oturdum ıkınmak yasak olduğu için ıkınmadım ama makattan tatlı kaşığı kadar sıvı geldi baktığımda klozete azıcık beyaz sümüksüde vardı. Başına böyle birşey gelen var mı? Bu arada erken doğum riskim var bugün ciğer geliştirici iğne vuruldum. teşekkür ederim.
Bgusta Mcmc doktora gitsen yani haftamiz ayni normal vajinadan akinti yasiyirum ama makattan anlamadim ben nasil oluyor 😕
Mcmc Bgusta acaba yalnış mı anladım dicem de ne bileyim ya . Ay okadar riskli gebelik yaşıylrum ki kötü birşeyi duymayı kaldıramam :( birdah olursa arasam doktoru. Napiiim. Belki başına gelen vardır diye ...
Bgusta Mcmc bence ihmal etme makattan gelmesi biraz garip belki vajinandan geldi emin değilsen de bir de riskli diyorsun bence doktora git. Ihmal etme. Allah bebegini sana bagislasin
Deletedmom411 İshal misiniz bağırsaklar çok çalışınca olmuştu benim de hamile değilken çok yeşilçay falan içmiştim bağırsakları yorunca olmuş olabilir siz yinede Bi doktora sorun
Mcmc Deletedmom411 kabızım 🤔 Ama bebeğin suyu makatan gelmez herhalde dimi 😶 Yani olmaz olmaz beni bulur bu tarz şeyler.
Esra7261 Mcmc makattan sıvı gelmesi bebeğin suyu ile alakalı değil yani anatomik olarak mümkün değil. Belki de vajinadan geldi ve karıştırdınız
Mcmc Bgusta Esra7261 [bilinmeyen] Evet kızlar teşekkür ederim belkide uyku sersemi önden arkaya gitti de ben öyle mi sandım anlamadım. Yarın bir tahlil vereyeceğim. Çok merci cevaplar için🙏