Alyak1 Opheliaxxx  Bana da bakar mısınızzz
seyma5353- Opheliaxxx benm usg de ayni boyle dr erkege benzio dedi ama ben kiz diyorum izledgim vdyolardan ve gorsellerden bakinca💜💜💜💜
aslansmommmm seyma5353- bayaa benziyor kafa yapilari sadece keseler farkli sanirsam size de bir tahminde bulundumu acaba
seyma5353- aslansmommmm erkege bezio dedi ama bu haftalarda yanilma cok oluyo siz soylemedim sayin dedi ama cok merak ediyorum cokarastrdim nette faln benmki kiz gni duruyo sanki haksizmiyim
aslansmommmm seyma5353- benm iki kzm var suan bu minikler. Kafa yapisi bana farkli geliyor kizlarim daha kibar duruyordu bugun cok umitliydim ama yne net ogrenemedm 😅
seyma5353- aslansmommmm saglik olsun iki hafta sonra ogreniriz nasipse ama nettekilerle karsi karsiya koyunca benimki buradayim diyo aslinda
aslansmommmm seyma5353- benmde bir onceki ultrason dimdik iste ama bakalm bir sonrakine cook net birsekilde ogrenrz insallah saglkla gelsinlerde hic onemli degil 😇
aslansmommmm Aselsmoms insallah yaa tesekkur ederm aslnda cikintinin acisina gore tahmin verecekti ama net olsn dye istemedm sizdemi ona gore baktnz acaba 🥰