Zeyasln Neva_aydn oğlum adet biter bitmez olmuştu tabi ben ozmn lar bilmiyordum öyle bişeyi 😅 adete 10 gün varken şüphelendim 6 gün varken kesinleşti adet zamanı değerim 3500 leri geçmişti
Neva_aydn Zeyasln inşallah benimde olur ya ama bişi diycem hamile olduğunu bilemyen ve adet olan var mı
Zeyasln Neva_aydn annemin yengesi 45 inden sonra hamile kalmış adet olduğu için anlamamış 4 ay boyunca adet görmüş karnı büyümeye başlayınca anlamış hamile olduğunu ondan başka kimsede duymadım duydum desem yalan olur
Neva_aydn Zeyasln benim kuzenimde öyle 4 aylık hamileymiş iki ay öder görmemiş şüphelenmis ama adet görmüş iki kere
Neva_aydn Zeyasln midem aşırı bulanıyor ve dediğin gibi doktorun muane ettiği yer şişkin ve kasik ağrım var birde gözlerim biri büyük biri küçük olmuş
Zeyasln Neva_aydn biraz daha bekle sonra erken gebelik testi yap bakalım sonuç ne çıkacak ilişkiyi de ihmal etme yoksa en azından ara vermemiş olursun
Neva_aydn Zeyasln test yapmiycam çünkü geçen hafta kan verdim negatif çıktı adet dönemime kadar bekliycem olduysa olucak zaten dün akşam rahim enfeksiyonu için fitili kullandım