Acelyapova Kizlar eşim bebegimizin 2. Ismini okyanus koymamizi istiyor degisik ama hoşumuza gitti. 1. Ismini sen sec diyor okyanusa uygun isim onerisi yaparmisinizzz
annesinin_kelebekleri Acelyapova okyanus mu ilk defa duydum böyle isim Deniz okyanus Nil okyanus Rüzgar okyanus Yağmur okyanus
tunasmom Acelyapova Okyanus bence gayet güzel bir isim öncelikle farklı hoş geliyor kulağa. Okyanus uzun olduğu için tek hece bir isim yanına hoş olabilir Mesela başta olacaksa; Alp Can Cem Aras Ediz Uras Okyanus başta yani ilk isim olursa da Ali Ege Efe Olabilir 🙂
Blackkcat Acelyapova Okyanus tek çok güzel aslında,diğer isimlerle kombini zor olsada,uyum yakalayamadım şimdi biraz düşündüm ama
Acelyapova annesinin_kelebekleri onerileriniz icin tesekkur ederim bebegim erkek 🙏🏻 evet okyanus ismi az olan bir isim ama biz cok beğendik
annesinin_kelebekleri Acelyapova yine birkaç isim geldi aklıma Yunus Okyanus Ege Okyanus Emir Okyanus Ali Okyanus Aras Okyanus Uras Okyanus
Blackkcat umena arkadaşımın oğlunun ismi 12yaşında şimdi,kimsenin dalga geçtiği olmadı,hep farklı gelmiştir banada tabi ki olumlu yönde ben çok beğenirim
Acelyapova umena hangi isimle dalga gecmiyorlaki ayrıca emojinizden fikrinizi anlayabildim yinede tesekkurler
Egenin_annesi Acelyapova okyanus ilk defa duydum ama kulağa çok hoş geliyor başına ata olabilir , okyanus uzun oldğu için direk kısa isim düşündüm