Eceliza3434 Happy_123 hastane veriyor hemse çok şirin şapka eldiven tulum zaten çantada veriyorlar kremler bezler felan vardı 4 sene önce
Nrsn2024 Eceliza3434 ne güzel hediye gibi veriyorlarsa :) yine de hazır bulunduralim ne olur ne olmaz diye hastane çantası hazırlamaya başladım
Happy_123 Eceliza3434 biz sorduk vermiyorlar hiç birşey 4 sene önceymiş herhalde kuaför fotoraf lousa şerbeti falan hepsine fazlaca para istiyorlar ekstra😂
Eceliza3434 Nrsn2024 ay yok ya hiç bişey alma yanına pijama daha doğrusu gecelik kuaför gliyor süslüyor seni en güzel yanı bence :)) ama herşeyini hastane veriyor yanına müzik al doğum sancısında bana çok iyi gelmişti
Eceliza3434 Happy_123 ama direk hastane ile mi anlaşma yoksa dışardan doktormu? Ben geçen ay pardon aralık gibi aldım teklif hepsi vardı liste veriyorlar orda yazıyor detayları 2 hafta sonra gene gideceğim sorar yazarım burda
EmineKaan Happy_123 bizim anlaşmamızda var mıydı bilmiyorum kuaförde geldi şerbette geldi. Anlaşmayı doktorumuz yaptı her şey içindeydi
Nrsn2024 Eceliza3434 bizde anlaşma yaptık hepsi yaziyor şerbet, kuafor, tulum , çanta ama doğum aninda nasıl oluyor diye merak ettim bn..yedek hazirladim kiyafet yeni doğan..ilk bebeği hastane giydiriyor anladığım snra biz odada üstünü degistiricez galiba
Happy_123 Eceliza3434 benim doktorum dışardan anlaşmalı paketler var başka hizmet isterseniz ekstra ücret isiyorlar bence gerek yokta 42 bine anlaştık doğuma
EmineKaan Happy_123 Doğumda bizden kıyafet istemiyorlar tulum şapka ve battaniyesini onlar veriyor bana çanta vermediler.
Eceliza3434 Nrsn2024 evet evet onlar giyilmiş getiriyor ama yani öyle değiştireyim edeyim olayına çok vakit olmuyor :) tabi senin enerjine bağlı ama hepsi verilmişti bende ve yeni aldıgım teklifdede herşey yazıyordu müzik çook iyi oluyor doğum sancısında kafan dağılıyor ama kuaför gelmesi çok güzel bişey ve birine söyle resim çeksin bol bol beni eşim 2-3 tane çekmiş ama ben sevmem çektirmeyi ve. Canım çok yanıyor diye saçma sapan geceliğin altında hasta bezim görünen 3 tane resim var başka yok -.- tembihle yani yanındakine insan baktıkca duygusal oluyor
Nrsn2024 Eceliza3434 güzel önerileriniz için çok teşekkür ederim bnde söyliycem bol resim çeksinler hatira kalır hem güzel olur:))
Eceliza3434 Happy_123 ondan demekki vermemişler bana aralık ayı da 30bin civarı o paket dediler şuanda 40mış kendi doktoru ve hepsi içerisinde ama dışardan olunca demekki extraya giriyor bencede gerek yok extra olunca…
Eceliza3434 Nrsn2024 evet benim çok komik ilk kan alışımı çekmiş eşim ve bebek var ama arası yok bence komik olanilirdi sancı anı felan yaptıgım ‘delilikler’ komik olabilirdi 2. Doğumda çektireceğim
Happy_123 Eceliza3434 perşembe günü sezeryan doğuma karar verdik hemşireye hangi kıyaferleri vermeliyim bebek için bez ıslak mendil vs koymalı mıyım
Eceliza3434 Happy_123 hadi hayırlısı hiç bişey istemiyorlar onlar kendileri giydiriyor bezliyor kaldığın sürece kendine pijama 2 adet al müzik al sonra keyfine bak bebişinle 🥰
Eceliza3434 Happy_123 ben normal yapmıştım yine normal istiyorum sezeryan benide çok ürkütüyor ama çok rahat diyorlar agrısız sızısız mis gibi :)) korkma sen pozitif olki herşey pozitif geçsin 🥰
Happy_123 Nrsn2024 biz sezeryana karar verdik hani normal doğum yapamam psikolojik olarakta doktorum hazır olmadığımı düşündü seseryanada değilim aslında:( Of çok korkuyorum ama bebeğim sağlıkla gelsin başka birşey istemiyorum