Buket6 Kızlar şubat sonu sezeryan doğumum var bu hastane de doğum yaptıktan sonra kaç gün kaldınız hastanede birde tek kişilik odalar var mı refakatçi durumu falan nasıl oluyor bilgisi olan paylaşabilir mi ?
mombarbie_ Buket6 sezaryenden sonra 2 gün kalıyorsunuz tek kişilik odalar da var çift kişilik odalarda tamamen şans işi diyebilirim hangisi denk gelirse
kubraaacn Buket6 doktorunuz ile ne zaman kararlaştırdınız acaba sezaryen doğuma? Ben de etlikte takipteyim de isteğe bağlı sezaryen olmuyor dediler. Hayırla bebeğinize kavuşun inşallah 🌼💗
Hilalhamzaa Buket6 bende bu ay doğum yaptım sezeryan oldu 2 gece kaldım ilk gece cift kisilik odada kaldim diğer gün tek kisilik odaya aldılar herkes çok ilgili odallar ferah ve temiz
aslanannes Buket6 sezeryan olmayı sizmi istediniz ben her gittiğim doktor normal doğuma yönlendiriryor ben sezeryan istiyorum ama ne yapmam gerekiyor acaba
Buket6 mombarbie_ yanıtınız için teşekkür ederim doktorların ve hemşirelerin ilgi durumu nasıldı acaba siz ne zaman doğum yaptınız
iremm00 mombarbie_ merhaba siz o hastanede mi doğum yaptınız acaba nasıldı bende orda sezeryan olacağım teşekkür ediyorum
Asyun mombarbie_ merhaba orda mi doğum yaptınız ne zaman doğum yaptınız kaç kilo dediler bebeğinize kaç doğdu
mombarbie_ iremm00 gebe okuluna gidiyorum henüz doğum yapmadim ama dogumhane tecrübem oldu erken doğum riskinden dolayı
Buket6 kubraaacn benim zorunlu sezeryan geçen hafta kararlaştırdık doktorum 38. Haftada alırız demişti şubat sonuna denk geliyor oda hepimiz hayırla ve sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize
Buket6 mombarbie_ gebe okulunda doğumhaneleri odaları falan gezdiriyorlar mı nasıl odaları falan temiz ferah mı acaba gördünüz mü siz
mombarbie_ Buket6 odalar temiz gayet iyi çalışanlar falan gebe okulunda dogumhane gezdiriliyor egzersiz vs yapılıyor haftada 1 gün 4 hafta gidiliyor temizlik açısından da hergun odayı temizlemeye geliyorlar detaylıca temizliyorlar gayet basarili
Buket6 mombarbie_ Teşekkür ederim içimi baya rahatlattınız sezeryan olacağım için enfeksiyon kapmaktan korkuyorum açıkçası o yüzden sordum
mombarbie_ Buket6 Gebe okuluna gelme fırsatınız olursa aklına takılan herseyi yetkili ebelerle ve hemsirelerle konuşup bilgi alabilirsiniz 😊
Buket6 mombarbie_ çalıştığım için sadece kontrollere gidebiliyorum o yüzden hiç gebe okuluna gitmeye fırsatım olmadı maalesef bilgi edinmek güzel şey ama maalesef zaman sorunu var 😅
Aleyna_kpln Normal doğum yapan varmı orada ya iki normal doğum yaptım farklı hastanelerde şimdi oraya gidiyorum merak ediyorum tek bir odada sancı çektirip o odada da doğum yaptiriyorlarmis
iremm00 Hilalhamzaa bisi sorabilirmkyim komplemi uyutuldunuz yoksa belaltımı, birde sonda vs takildimi teşekkür ediyorum
Buket6 Hilalhamzaa öyle mi gözünüz aydın güle güle büyütün bebeğinizi bir şey soracağım genel anestezi mi oldunuz yoksa spinal mi birde sondayı anesteziden önce mi takıyorlar hissettiniz mi siz takılırken bende panik atak var doğum sırasında tansiyonum yükselir diye korkuyorum
mombarbie_ Asyun doğum yapmadim erken doğum riskim oldu doğum odalarını dogumhaneyi gördüm gebe okulundayim
irm_k Buket6 haftasonları da eşli eğitimin olduğunu söylemişlerdi belki onu değerlendirebilirsiniz. Haftaiçi olunca haftada 1 gün, 4 hafta ama haftasonu cumartesi günü 2 hafta sürüyor demişlerdi.
Hilalhamzaa Buket6 teşekkür ederim amin inşallah spinal anestezi ile doğum yaptım sonrasında genel aneztezi ile devam ettiler sondayı anesteziden önce taktılar ama hissetmedim ama sezeryan ile doğum yapacaksan hiç korkma bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah